Čudesni Bajern ima novi tandem "Roberi"!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 31.08.2020.
19:51
Izvor: Sportske.net

I kako neko može da kaže da ovaj tim nije opet favorit u Ligi šampiona?

EPA-EFE/Rafael Marchante / POOL
EPA-EFE/Rafael Marchante / POOL

Povezane vesti

I da ne dovedu nikog, opet su prejaki.

Liroj Sane je jedino pojačanje Bajern Minhena ovog leta, očekuje se da će stići novi igrači, pre svega zamena za Tijaga Alkantaru, i ukoliko ode Žerom Boateng.

Sane je i zvanično uzeo broj 10, koji je svojevremeno deceniju nosio Arjen Roben, ali to nije sve. Riberijevu "sedmicu" od sada će nositi Serž Gnabri, koji je ove sezone eksplodirao, i bio jedan od najzaslužnijih za trofej u Ligi šampiona i istorijsku tripletu.

Nemci pišu da se tako rodio novi tandem "Roberi" sa brojevima 10 i 7, još su u pitanju reprezentativci, od 24 i 25 godina.

Hansi Flik zna posao, očekuje se samo zamena za Tijaga i možda štoper i to je sve.

Bajern će krenuti u pohod ka odbrani svih trofeja.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Robert Lewandowski
Monday, 31.08.2020
21:50

Ostaje Boa još godinu dana, pa ćemo onda sledeće leto uzeti Upamekana. Što se tiče zamene za Tiaga, nju već imamo. Kimih se vraća u vezu i to je to. Brozovic će verovatno biti doveden da služi u rotaciji sa Tolisoom sledeće sezone. Ovako bi trebala postava da izgeld:
Nojer, Dejvis, Alaba, Zile, Pavard, Kimih, Gorecka, Miler, Sane, Gnabri, Leva.
Klupa:Nibel, Hofman, Ernandez, Boa, Dest/Arons, Toliso, Borozovic, Kizans, Fajn, Koman, Perišić i Zirkzi. Ako se ukaže neka dobra prilika mozda uzmemo i jos jednog kreativnog veznog i rezervnog spica. Poput Auara, Vajnalduma, Ndombelea... što se tiče veznjaka i možda neki iskusan špic poput Kavanija ili slično. Definitivno ekipa ostaje gotovo ista, plus Sane. Uz Liverpul i Siti (Očekujem da Mesi dodje) glavni favorit za LŠ definitivno.

avatar
Paul Kersey
Tuesday, 01.09.2020
23:07

Od svih veznjaka koje si nabrojao nijedan ti nije kreativac niti zamena za Tiaga, a Upamekano u slučaju dobre ponude ode.

avatar
Robert Lewandowski
Wednesday, 02.09.2020
02:44

Auar je sjajna igrač, ima super dribling, pas... Traži se konkretno CM, a to su svi gore navedeni igrači. Nama trebaju samo pojačanja za rotaciju, vezu čine Kimih, Gorecka i Miler.

avatar
Amar Zornic
Monday, 31.08.2020
20:28

Ocekuje se jos neko blic krig pojacanje u Bajernovom stilu

avatar
Karambol
Monday, 31.08.2020
20:24

Sane je najvece pojacanje Bajerna ovog leta za sad ali ne i jedino,stigli su jos Nibel i Kuasi,ocekuje se jos jedan vezni jer odlaze Alkantara i Havi Martinez, a sto se tice odbrane Boateng ostaje do sledeceg leta pa ce Bajern tada krenuti po Upamekana, odbrana ce se pojacati ovog leta ali samo mesto desnog beka da pojaca konkunciju Pavaru,to ce biti Dest ili Arons.

avatar
JC\'90
Monday, 31.08.2020
20:01

Mnogo su mocni. Nadam se da ce Sanea zaobici povrede, a da ce umesto Tiaga dovesti Ndombelea ili Auara mada on je nesto ofanzivniji. Za stopera najbolje resenje Upamekano ali moze i Tah.

avatar
Robert Lewandowski
Wednesday, 02.09.2020
02:45

Tako će i biti. Brozovic neće, očekujem da ćemo krenuti po Partija, Vajnalduma, Auara, Ndombelea.. Upamekano je trebao već ovo leto, ali zbog toga što je Boa ostao ipak je posao odložen za sledeće leto.