Čudesni Mbape, ubitačni Haland, povreda Benzeme!

Autor: Milovan Longinov
utorak 06.09.2022.
21:48
Izvor: Sportske.net

Presek poluvremena.

EPA-EFE/Yoan Valat
EPA-EFE/Yoan Valat

Povezane vesti

PSŽ razbija Juventus, odnosno Kilijan Mbape, a prvo poluvreme obeležili su Erling Haland i povreda Karima Benzeme. 

PSŽ je na brzaka slomio otpor Juventusa, u petom minutu Nejmar je kao na tacni proigrao Mbapea, koji uhvatio volej za 1:0.

U 22. minutu posle nove prelepe akcije, ovaj put po desnoj strani, Mbape i Hakimi su odigrali dupli pas, Francuz je ponovo volej udarcem pogodio za 2:0.

Vlahović i Kostić se nisu mnogo videli, doduše kao ni ostali igrači Juventusa, osim što su u jednom napadu kreirali dobru priliku za Milika, ali nedovoljno dobro da se savlada Donaruma. PSŽ na poluvremenu zasluženo vodi 2:0.

Svoju golgetersku seriju nastavio je i Erling Haland, koji je opet "na prazan gol" iskoristio asistenciju De Brujnea. U 20. minutu Siti je kreirao standardnu akciju, De Brujne je pobegao na desnom boku i kroz peterac pronašao Halanda koji je samo postavio nogu za 0:1.

Inače, Real Madrid se muči u Glazgovu na "Seltik parku", a gostima će biti još teže jer je posle pola sata igre teren morao da napusti Karim Benzema, zamenio ga je Eden Azar.

Uzbudljivo je u Salzburgu, gde je domaći tim poveo protiv Milana golom Okafora, a onda je u 40. Salemekers izjednačio na 1:1. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke