Čudesno – Gluvonem i slep navijač Brazila uz pomoć prijatelja uživa u Mundijalu!

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Autor: Miloš Marković
utorak 17.06.2014.
11:58
Izvor: Sportske.net

Iz Brazila nam stiže neverovatna priča o snazi prijateljstva, o drugarstvu koje ne poznaje granice. O slepom i gluvonemom momku kome su prijatelji omogućili da i sam uživa u Mundijalu.

Povezane vesti

Iako slep i gluvonem, Karlos voli fudbal.

Informacija o ovom momku i problemima sa oštećenim vidom i sluhom za sada nema, ali poput svih Brazilaca, i on deli euforiju Mundijala koji se ovog meseca održava u njegovoj zemlji.

Kako bi mu omogućili da i pored problema sa vidom i sluhom uživa u atmosferi i prati dešavanja, njegovi prijatelji su zaista priredili neverovatnu stvar.

Naime, preko posebno pripremljene table koja predstavlja fudbalski teren, njegov prijatelj Helio je došao na ideju da znakovima omogući Karlosu da isprati svaki detalj na terenu, start, korner, aut, karton i gol!

U isto vreme dok mu Helio rukama prikazuje dešavanja na terenu, drugarica mu dodirom preko leđa prenosi i atmosferu, dodatno dočarava kompletan utisak.

Reakcije samog Karlosa jasno pokazuju da je uspeo da iskusi otvaranje mundijala, pa i utakmicu sa Hrvatskom kao da je bio na stadionu, na kraju se zdušno zahvalio prijateljima za koje ističe da su mu doneli i sliku i ton na neverovatan način.

Njegov prijatelj je ceo događaj ubeležio na kameri, izdvojte 12 minuta i pogledajte ovu neverovatnu priču.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.