Čudna šuma je to! Nuno uneo novi život na "Siti graund", Junajted ošamaren završava godinu!

Autor: Nemanja Janošev
subota 30.12.2023.
20:29
Izvor: Sportske.net

Novi poraz Junajteda, Forest deluje znatno bolje pod Portugalcem na klupi.

@NFFC/Twitter
@NFFC/Twitter

Povezane vesti

Fudbaleri Notingem Foresta savladali su Mančester junajted sa 2:1 (0:0) na "Siti graundu" u 20. kolu Premijer lige.

Osetilo se na samom početku, valjda i povučeni atmosferom sa tribina, da je domaćin sa nešto više energije počeo utakmicu. Bilo je tu ponekog dobrog napada kako na jednoj, tako i na drugoj strani. 

Sve bitno pomena dešavalo se u nastavku utakmice i krenulo je u 64. minutu kada je Danilo sjajnim pasom pronašao Montijela, a ovaj uvideo ubacivanje Domingeza koji se našao potpuno sam na ivici kaznenog prostora i bez bloka imao je zadatak samo da bude dovoljno precizan. Što je i bio za veliku radost na "Siti graundu".

Ali, nije predugo trajalo slavlje domaćina jer je Met Tarner načinio neshvatljivu grešku kada je loptu predao direktno u noge Alehandra Garnaća. Argentinac je krenuo ka golu, asistirao Markusu Rašfordu čija "kifla" završava u maloj mreži Tarnera. 

Taman kada su pomislili u Junajtedu da mogu do novog preokreta i da je momentum na njihovoj strani, Met Tarner čini bitnu odbranu iz koje proizilazi kontranapad. Elanga je u toj akciji proigrao Morgana Gibs-Vajta, koji baš kao i Domingez ranije, bez ikakve markacije i bloka, ima pogled ka golu što rezultira egzekucijom - 2:1!

Ispostavlja se da je onaj veliki preokret Junajteda protiv Vile bio trenutni izliv emocija jer očigledno je da nema pravilnih tehničko-taktičkih stvari u ekipi kako bi se Notingem rutinirao. 

Nuno Espirito Santo je definitivno uneo novi život u ovu ekipu i definitivno deluju kao tim sposoban da se spase ispadanja.

Bila je ovo prva pobeda za Forest na "Siti graundu" od 1992. godine!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke