Čudo? Klub-reprezentacija, engleski internacionalci žele u Njukasl, bomba iz Sitija?

Autor: Boris Jovanović
utorak 12.10.2021.
09:56
Izvor: Sportske.net

Možda je ovo pravi put za "Svrake"?

 EPA-EFE/LINDSEY PARNABY
EPA-EFE/LINDSEY PARNABY

Povezane vesti

Njukasl i dalje odmerava opcije, priča se da čekaju odgovor Kontea, ali u Italiji smatraju da Italijan neće pristati usred sezone.

I dalje je prvi kandidat iskusni Lučijen Favr, mada se pominje i povratak Ralfa Ragnika na klupu. Poslednji posao koji mu je propao je bio već dogovorena klupa Milana, on sada čeka, ne bi imao ništa protiv da se oproba u PL.

Poslednja je reč Saudijaca, navodno sačekaće da sagledaju sve opcije, a u pozadini se pomalja neverovatan plan.

Naime, Njukasl pregovara sa Rahimom Sterlingom. On želi da napusti Mančester Siti, nema dovoljnu minutažu, takođe novac nije zanemarljiv, bivši fudbaler Liverpula je počeo samo četiri utakmice ove sezone u PL, i jednu jedinu odigrao do kraja, remi bez golova protiv Sautemptona. Na severu bi bio dočekan kao heroj.

Takođe, Džesi Lingard je realna opcija, on ne uspeva da se dogovori sa Junajtedom oko novog ugovora, uz to nije zadovoljan minutažom, postoji mogućnost da ga Junajted proda i tu bi Njukasl mogao itekako da profitira. Uz to, gledaju ka Arsenalu, Lakazetu ističe ugovor, on bi bio idealno pojačanje za napad, a sve je izvesnije da će prvo pojačanje ove zime biti Aron Remzi z Juventusa kome bi bio ponuđen trogodišnji ugovor.

Rio Ferdinand veruje da novi vlasnici mogu da iskoriste novac i da pored Sterlinga i Lingarda dovedu i Deklana Rajs, tako stvore englesku osnovu tima.

Od velikih imena, Kulibalija mogu lako da kupe, ali on želi negde gde bi igrao Ligu šampiona, Marsijal je ipak teška meta, a Kutinja su kandidovali novinari, nema nikakvih kontakata sa Barselonom.

"Svrake" bi želele i Dele Alija, golmana Hendersona i desnog beka Atletika Tripijea, pa se navijači šale da bi praktično mogli da oforme englesku reprezentaciju, a mnogi igrači bi bili privučeni, pričamo o Englezima, ako na klupu recimo sedne Lampard što nije nemoguće, mada je Favr u prednosti.

U svakom slučaju Stiv Brus će do četvrtka dobiti otkaz, njegov pomoćnik vodiće tim protiv Totenhema, a onda bi za nekih sedam dana trebalo da bude imenovan novi trener.

Ako želite da se kladite na novog čoveka na klupi, izvolite...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke