​Čudo zvano Azar, Belgijanac jednim trikom pobedio medicinu

Autor: Aleksandar Golubović
petak 02.04.2021.
11:44
Izvor: Sportske.net

Poslednji adut urodio plodom.

EPA-EFE/ANGELO CARCONI
EPA-EFE/ANGELO CARCONI

Povezane vesti

Fudbaler Real Madrida Eden Azar oporavio se od povrede mišića brže od očekivanog pa će konkurisati za meč protiv Eibara predstojećeg vikenda.

Vezisti kraljevskog kluba je procenjeno da neće moći na teren do početka maja, ali je svestan težine situacije angažovao fizioterapeuta iz reprezentacije Belgije koji mu je specifičnim metodama pomogao da se oporavi.

Azar je nakon jednoipomesečne pauze zbog povrede kolena sredinom marta osetio u bol u mišiću, koji se ispostavio težim nego što se moglo naslustiti.

Agonija je nastavljena, ali je u belgijskom fizioterapeutu pronašao spas, pa će već u subotu protiv Eibara istrčati na teren.

Azar je zajedno u društvu rekonvalescenta Tonija Krosa trenirao, što je sjajna vest pred El Klasiko za osam dana, ali i pred Liverpul u Ligi šampiona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Badr®Hari
Friday, 02.04.2021
13:02

Čudo zvano Real. 😂Sada kada pošalju Krosa, Ramosa i ostale kod tog 'belgijskog fizioterapeuta' ima Kros da trči već protiv Eibara k'o da mu je 20 godina, a Ramos do Liverpula ne samo da se oporavi već i da ojača toliko da polomi oba ramena Salahu. 😂