Čuveni glumac šokiran izborom selektora BiH: ''I Savo Milošević bi bio bolje rešenje''

Autor: Darko Mitrović
subota 23.01.2021.
15:21
Izvor: Sportske.net, faktor.ba

Dugo su birali, pa izazvali žestoke reakcije.

© Pedja Milosavljevic / STARSPORT
© Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Poput Srbije, koja još uvek čeka na izbor selektora svog nacionalnog tima, i u BiH je ovaj izbor dugo trajao.

Ali, odluka da novi selektor ''Zmajeva'' bude Bugarin Ivajlo Petev izazvao je brojna negodovanja u bosanskohercegovačkoj javnosti, pa se na ovu temu oglasio i čuveni glumac Emir Hadžihafizbegović.

On je veoma neprijatno iznenađen izborom Peteva.

“Izbor Ivajla Peteva je katastrofa! Ogorčen sam odlukom i izborom. Mislim da je to limitirani trener čiji rad pratim. Petev je dakle ispod svakog nivoa trenera, koji bi trebalo da bude sastavljač ekipe u kojoj igraju zvezde Edin Džeko i Miralem Pjanić. Cela priča mi se gadi. Davno je odlučeno i sve ovo je bilo farsa.

Žao mi je što novi selektor Zmajeva nije Sergej Barbarez. Našoj reprezentaciji potrebno je vratiti atmosferu, a to mislim da Petev ne može uraditi. Hrvatska je na atmosferi došla do finala SP u fudbalu. Ovakav način biranja je potcenjivanje intelegencije naših navijača koji prate 26 godina utakmice BiH.

Mislim da je Barbarez bio idealno rešenje. Svi treneri koji su pominjani, od Mehe Kodre, Save Miloševića… bili bi bolje rešenje od Peteva'', poručio je Hadžihafizbegović u razgovoru za ''Faktor'' i javno postavio pitanje Zvjezdanu Misimoviću ''šta je presudilo da glasa za bugarskog trenera”.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke