Da, Barsa otvorila vrata "proteranom", kakav bi ovo preokret bio!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 28.02.2022.
19:27
Izvor: Sportske.net

Stigla je i potvrda.

EPA-EFE/Alejandro Garcia
EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Nakon što se jutros pojavila informacija da je ljubav između Osmana Dembelea i Barse ponovo prisutna, sada je stigla i potvrda.

Prvo je pouzdani novinar Alfredo Martinez potvrdio u jednoj emisiji da okruženje Osmana Dembelea želi da ponovo otvori pregovore oko ostanka i potpisa novog ugovora, a onda se oglasio i predsednik Đoan Laporta.

On je danas u popodnevnim satima potvrdio da je ponuda Barse i dalje na stolu.

"I dalje smo otvoreni za pregovore. Osman Dembele zna našu ponudu i želju da ostane u klubu. Nadamo se da na kraju sezone razmisliti još jednom o svojoj odluci", rekao je Laporta. 

Brojni izvori tvrde da je Dembele očaran Ćavijevim radom, ali i odnosnom prema njemu. Dembele prvi put oseti da pripada ekipi i da ga trener razume i izvlači maksimum iz njegovih kvaliteta.

Takođe, potvređeno je iz nekoliko izvora da nije tačno da je Dembele postigao dogovor sa svojim narednim klubom, već da nije bio zadovoljan načinom na koji su se u klubu ophodili prema njemu.

Srećom, Ćavi je preuzeo stvar u svoje ruke, ukazao je Dembeleu ogromno poverenje i javno koristi svaku priliku da istakne njegove kvalitete i profesionalizam, što Francuzu posebno prija.

Njegov ostanak bi bio od ogromnog značaja, svi smo videli u pobedi nad Atletik Bilbaom šta sve Dembele može kad hoće. Za 23 minuta postigao je gol i asistirao za još dva. 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke