Da Fulam ima jednog Mitra i u odbrani, možda bi opstao - Vila preokrenula!

Autor: Milovan Longinov
nedelja 04.04.2021.
19:25
Izvor: Sportske.net

Šteta...

Twitter/Fulham
Twitter/Fulham

Povezane vesti

Fudbaleri Aston Vile pobedili su ekipu Fulama rezultatom 3:1 (0:0), a strelac vodećeg gola za goste bio je naš Aleksandar Mitrović.

Srbin je odigrao odličan meč, pogodio je u 61. minutu, ali je odbrana Fulama u 78. i 81. pokazala da je katastrofalna, oba pogotka postigao je Trezege, da bi potom Oli Votkins u 87. stavio tačku na ovaj meč.

Mitrović je od samog početka pokazao zašto mora da igra svaku utakmicu. U prvih 10 minuta imao je dva udarca ka golu, jedan u okvir, a posle jednog duela mogao je čak i da iznudi penal. Jednostavno, pokazao je odmah na početku koliko je opasan kada dobije loptu u blizini gola.

Nakon toga do odlaska na odmor videli smo još jednu uzbudljivu situaciju, u poslednjim trenucima prvog dela nespretni Lemina je uklizao Votkinsu, glavni sudija je  pokazao na belu tačku, ali je pogledao VAR i poništio svoju odluku.

Mitrović je i na startu drugog poluvremena imao jedan opasan pokušaj iskosa sa ivice šesnaesterca, ali je bio neprecizan. Borbena i odlična igra konačno se isplatila Mitroviću na isteku časa igre. Srbin je kaznio grešku Tajrona Mingsa, izašao sam na golmana Martineza, prošao ga i pogodio za 0:1

Nažalost, Fulam nije izdržao i uspeo da sačuva prednost. U 78. minutu Mings se iskupio za grešku kod gola pošto je pobegao po levoj strani i vratio odličnu povratnu za Trezegea za 1:1.

Fulam se potpuno raspao posle primljenog gola, pošto  je posle samo dva minuta Adarabija napravio katastrofalnu grešku i izgubio loptu, usledila je brza akcija, centaršut sa desnog krila, a na pravom mestu je ponovo Trezege za 2:1.

Tačku na ovaj meč stavio je Oli Votkins u 87. minutu, kada je neometano postigao pogodak iz peterca, posle sjajnog prodora i asistencije Traorea.

Aston Vila je skočila na devetu poziciju sa 44 boda, dok je Fulam ostao u zoni ispadanja sa 26, tri manje od Njukasla.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke