Da je Serija A kao NBA, Luka Jović bi bio broj 1? Ovo nemaju ni Inter ni Juventus!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 05.02.2024.
11:45
Izvor: Sportske.net

Srbin kao preporođen.

Beta/Alessandro Garofalo/LaPresse via AP
Beta/Alessandro Garofalo/LaPresse via AP

Povezane vesti

Luka Jović se vraća u staru formu i ponovo je tema na Apeninima.

Jedan od urednika Gazete delo sport, koji prati dešavanja u Milanu, pisao je hvalospeve o srpskom napadaču. 

"Serija A, koja povremeno traži inspiraciju u američkom sportu, pre ili kasnije će uvesti nagradu za 12. igrača. Najefikasnijoj zameni. U NBA postoji takva nagrada, a kada bi postojala i u Seriji A, onda bi definitivno pripala Luki Joviću! On je prototip igrača sa klupe koji može da vam promeni život. Nije počeo meč od 2. decembra, ali on je od tada jedan potpuno drugačiji igrač", počeo je Luka Bjankine.

Autor Luka Bjankine smatra da ono što Jović donosi Milanu sa klupe nemaju ni Inter ni Juventus. 

"Nijedan od prva dva tima na tabeli nemaju rezervnog napadača koji je toliko efikasan. Jović je prvi na listi strelaca po broju golova koje je dao kada je ušao sa klupe. U međuvremenu, dva poređenja su jako interesantna - Interu ni Aleksis Sančez ni Marko Arnautović ne pomažu toliko, baš kao ni Moiz Ken i Arkadijuš Milik u Juventusu", rekao je on.

Takođe, dotakao se i pregovora oko Lukinog ostanka na "San Siru".

"Nakon svih ovih golova, Luka ima pravo da traži da traži više novca ako ga Milan otkupi, ali isto tako i klub ima pravo da mu odgovori da su ga oni oživeli i da se i on malo žrtvuje ako želi da ostane. Iznad svega, pregovori su mogući i teško da će se baš odužiti do kraja sezone", zaključio je on.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke