Da li je Arteti presuđeno i nazire li se novi menadžer Arsenala?!

Autor: Boris Jovanović
petak 10.09.2021.
08:31
Izvor: Sportske.net

Španac na pozajmljenom vremenu...

EPA-EFE/Alastair Grant
EPA-EFE/Alastair Grant

Povezane vesti

Iz Engleske stižu tvrdnje da su dani Mikaelu Arteti odbrojani. Jedan od insajdera Den Džons tvrdi u svom podkastu da mu je prilično jasno rečeno da Arsenal neće oklevati da smeni Španca.

I pored toga što vlasnici iz Kolorada nerado menjaju trenere, bivši kapiten je dobio sve što je želeo od pojačanja, a rezultata nema.

Ovo je najgori start u istoriji kluba, tri poraza, moraju da pobede Norič, ali to će po mnogima samo odložiti smenu. Ako ne bude značajnijeg poboljšanja rezultata, Arteta će izgubiti posao.

To zavisi i od tajminga, tačnije hoće li Arsenal uspeti da se dogovori sa Konteom. Italijan je odbio Totenhem, "Guneri" su ipak veći klub, bez obzira na sadašnje nevolje.

Konte koji je trenutno na odmoru posle odlaska iz Intera i radi na televiziji bi dobio do kraja sezone da sredi stvari, i transfer budžet da napravi ekipu po svojoj meri. On bi bio daleko najskuplji trener u istoriji Arsenala, porodica Krenke bi morala da odvoji oko 15 miliona evra po sezoni.

Ali, uspeha nema dugo, Konte ga na neki način garantuje, kažu i da je on zainteresovan za Arsenal, želeo bi da se vrati u PL.

Videćemo šta će se dogoditi u narednim nedeljama, Arsenal ima lakši raspored, ali oni su pokazali mnogo puta pod Artetom, i ranije da umeju da kiksnu protiv slabijih timova, čak su do ove godine bolje igrali protiv jačih ekipa. 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke