Da li je Embape najveća Perezova greška ikada ili je sve podmetačina?

Autor: Nemanja Janošev
subota 19.10.2024.
09:45
Izvor: Sportske.net

Razni su medijski natpisi ovih dana oko Kilijana Embapea.

EPA-EFE/Chema Moya
EPA-EFE/Chema Moya

Povezane vesti

Unutar Real Madrida postoji uverenje da je dovođenje Kilijana Embapea bilo greška, priča francuski novinar Kolin Molina.

Dolazak Kilijana Embapea u Real Madrid bio je transfer leta. Ne samo to, već je reč o jednom od najvećih transfera 21. veka iako između klubova nije razmenjen novac imajući u vidu da je stigao kao slobodan agent.

Saga koja je trajala godinama konačno je okončana i Kilijan Embape je ostvario svoj san da zaigra za "los blankose". Međutim, Real ove sezone ne izgleda ukomponovano i to je lako uočiti kada se pogleda makar jedna njihova utakmica. Daleko je to od tima u kojem su jasne uloge igrača u navalnom delu postave, pa tako često gledamo Kilijana Embapea i Vinisijusa Žuniora zajedno na levoj strani, neuravnoteženost u igri, izostanak učinka Džuda Belingema...

Francuz je dao sedam golova na 11 mečeva, ali uprkos tome nije impresionirao nikoga. Možda je marketinški Real Madrid enormno profitirao, ali za sada na terenu to još uvek nije to. Međutim, od strane francuskih medija pojavljuju se opskurne informacije povodom njegovog boravka u prestonici Španije. Naime, kako priča novinar Kolin Molina, u Realu se kaju što su ga angažovali. 

"Uopšte nije kako su očekivali. To je bila želja Florentina Pereza i samo ga je on hteo. Perez je oduvek voleo velike igrače. Imao je određeni odnos s njim. U klubu su razočarani, prevashodno njegovm nivoom igara, dok ni u svlačionici nije sjajno. To nije nužno Embapeova greška. Mislim da je Real napravio veliku grešku. Nije imao pripremni period, zaigrao je odmah kao i Džud", priča Molina.

Ovih dana su se pojavile i vesti iz Švedske da je Kilijan Embape u Stokholmu organizovao privatne, ekskluzivne zabave, te da je na jednoj od njih izvršio silovanje, što je on momentalno demantovao.

Ne bi iznenadilo da sve ove informacije dolaze iz pariske kuhinje nakon što je Kilijan Embape odbio da ostane u Pari Sen Žermenu čiji su marketinški temelji znatno oslabili njegovim odlaskom. Naser Al Kelaifi je besan i ne bi čudilo ukoliko je rešio da koristi razna oruđa kako bi bacio mrlju na karijeru dvadesetpetogodišnjeg superstara.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke