Da li je Geri Nevil licemer?!

Autor: Stefan Matić
četvrtak 06.10.2022.
19:54
Izvor: Sportske.net

Uvek vokalni "pundit" i legenda Mančester Junajteda razočarao Engleze.

 EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Geri Nevil i Džejmi Karager su oformili neverovatan tandem na SkajSport televiziji. 

Bivši igrači Junajteda i Liverpula iz kola u kolo debatuju o Premijer ligi, reprezentaciji Engleske, Ligi šampiona, ali i predstojećem Svetskom prvenstvu u Kataru. Geri Nevil je i aktivan na Tviteru, u par navrata je iskazao svoje nezadovoljstvo uslovima u kojima se nalazi radnici u Kataru. Po nekim tvrdnjama i istraživanjima, tokom izgradnje stadiona i pratećih objekata namenjenih za SP u Kataru, život je izgubilo oko 4 hiljada ljudi. Većinom imigranti koji su došli u pokušaju da prehrane svoje porodice. 

Oglasili su se i organizatori SP, demantujući takve navode i rekli da je broj poginulih radnika manji od 10. Geri Nevil i vodi dosta uspešnu emisiju "Overlap" gde ima razgovore sa raznim ljudima iz sveta sporta. Pre par nedelja je bio i "gost" Dejvida Bekama u Kataru, ali tokom intervjua Nevil nije ništa upitao o brojkama stradalih, ali i radikalnom odnosu koji Katar ima prema homoseksualcima i ženama. Nekada glasni kritičar cele organizacije je sada praktično postao i njen deo. Nevil je otkrio kako će tokom Svetskog prvenstva raditi za beIN SPORTS, televiziju koja je državno vlasništvo Katara. 

Nevil je takođe izjavio kako ga ovo ne čini "licemerom". 

"Da, idem na Svetsko prvenstvo i radiću za ITV i Bein. Istaknuću te probleme kao što to radim godinama", napisao je Nevil na svom Tviter profilu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke