Da li je moguće da je Alegri izjavio ovo o Vlahoviću?

Autor: Nemanja Janošev
utorak 13.02.2024.
09:00
Izvor: Sportske.net

Zašto nije mogao da prizna?

EPA-EFE/Alessandro Di Marco
EPA-EFE/Alessandro Di Marco

Povezane vesti

Trener fudbalera Juventusa Masimilijano Alegri ponovo je dao dosta neutemeljenu izjavu na osnovu odsutnosti Dušana Vlahovića sa jučerašnjeg duela protiv Udinezea.

Juventus je poražen prošle večeri na svom stadionu od Udinezea minimalnim rezultatom. Imali su nekoliko dobrih šansi u prvom poluvremenu preko Arkadijuša Milika, jednu u nastavku u koju je ušao mladi Kenan Jildiz, ali nisu bili dovoljno dobri u završnici i falila im je raznovrsnost u napadu koju im je često, posebno u poslednje vreme, donosio Dušan Vlahović.

Srpski napadač je sa šest pogodaka u januaru proglašen za najboljeg igrača meseca u Seriji A. Propustio je tri utakmice u sezoni i Juve nije uspeo da da gol na dve. Sa njim na terenu, samo protiv Intera u derbiju nisu uspeli da zatresu mrežu rivala. I onda, Masimilijano Alegri nakon poraza od tima iz Udina iznese potpuno neutemeljenu izjavu na pitanje novinara da li se Vlahovićeva odsutnost sa jučerašnjeg duela (op.aut. nije igrao zbog povrede), odrazila na efikasnost ekipe.

"Nismo osetili njegov izostanak. Pobedili smo na mnogo utakmica bez njega. Imamo Milika i druge sjajne igrače", rekao je Alegri.

Strateg Juventusa često u izjavama kao da nipodaštava rad i učinak Dušana Vlahovića što. Ni sada nije bilo drugačije.

On je takođe izjavio da nikada nije pričao o napadu na skudeto i da je to krajnji cilj Juventusa, što i jeste tačno. Istakao je da je ono što klub želi u ovoj sezoni - povratak u Ligu šampiona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke