Da li je ovo znak da je Ajaks potcenio Vošu pred revanš?

Autor: Milovan Longinov
sreda 31.07.2024.
11:45
Izvor: Sportske.net

Fariolijeva odluka...

2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Fudbaleri Ajaks danas stižu u Novi Sad, a sutra u Bačkoj Topoli igraju revanš drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Vojvodine.

Frančesko Farioli je odlučio da ipak izostavi dvojicu reprezentativaca Holandije, Brajan Brobija i Stivena Bergvajna, za koje se verovalo da će se ipak naći u avionu zbog činjenice da Ajaks ima "samo" gol prednosti. 

Holandski novinari koji su pošli put Srbije sa ekipom otkrili su da Brobi i Bergvajn nisu u avionu i ističu da su oni tek u ponedeljak počeli sa treninzima i da je odluka stručnog štaba bila da ostanu u Amsterdamu.

Ovo je svakako dobra vest za "staru damu", jer su u pitanju najkvalitetniji igrači u redovima "kopljanika". Deluje da su u Ajaksu uvereni da i bez njih mogu da sačuvaju prednost iz prvog meča, dok možda ovo bude motiv više za izabranike Božidara Bandovića da odigraju još bolje nego na "Johan Krojf areni" i dođu do čuda.

Podsetimo, ukoliko Vojvodina pobedi, u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope igraće sa bojim iz meča Panatinaikos - Bate Plovdiv (prvi meč 2:1), a ukoliko ispadne, u kvalifikacijama za Ligu konferencija igra protiv boljeg iz meča Maribor - Univerzatitea (prvi meč 2:0).

Utakmica Vojvodina - Ajaks na programu je u četvrtak u 20..

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke