Da li ovih startnih XI garantuju PSŽ-u Ligu šampiona?

Autor: Sportske Net
sreda 07.07.2021.
12:11
Izvor: Sportske.net

Miriše na trofeje.

EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON
EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Povezane vesti

PSŽ je najaktivniji ovog leta. Posmatrajući aktivnosti Parižana ovog leta, pozornica na "Parku prinčeva" biće spektakularna, vrveći od zvezda. Prethodne godine PSŽ je bio prilično skladna i uvežabana klasa, ali Poketino je očigledno morao da promeni mizanscen. Razume se, cilj je jedan - Liga šampiona. 

Počeo je turbulentno mandat Argentinca na klupi, i iako je osvojen nacionalni kup, izmaklo je prvenstvo, a u polufinalu Lige šampiona glavnu ulogu preuzeo je Mančester siti. 

Vajnaldum je već stigao, u brzoj reakciji i "krađi" od Barselone. Dalje, dolazak Hakimija je u utorak ozvaničen. Đanluiđi Donaruma čeka završetak Evropskog prvenstva da preuzme ulogu na golu, a Serhio Ramos je slobodan u izboru sredine i kako stvari stoje, pitanje je dana kada će potpisati dvogodišnji ugovor sa "svecima". Sve miriše na "drim-tim". 

Deluje da Poketinjo nikada neće imati bolji stejdž za osvajanje Lige šampiona. Svaka uloga na terenu, po jedna zvezda. Da ne spominjemo već prisutne Mbapea, Nejmara, Veratija... 

Reko bi se da po dolasku novih zvezda, PSŽ konačno stiče pobednički mentalitet. Podsetimo samo, Parižani će uskoro dovesti Donarumu, pored Kejlora Navasa, pa će tako imati dvojicu vrsnih, da ne kažemo, jedne od najboljih golmana samo za sebe. 

Još jedna ključna stavka jeste ostanak Kilijana Mbapea. PSŽ će po svaku cenu morati da zadrži fudbalera, bar do sledeće godine, kako se ova bajka ne bi pretvorila u tragediju. Bez Francuza teško da može da računa na bilo kakav uspeh Mauricio Poketinjo. 

Zamislite ovaj tim: Donaruma, Vajnaldum, Ramos, Markinjos, Bernat-Verati, Danilo, Vajnaldum - Mbape, Ikardi, Nejmar. 

Uloge su podeljene, idealan scenario napisan, ostalo je da sačekamo da se podigne zavesa i frenetično posmatramo premijeru "Pari Sen Žermen 2021/22". 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nemanjici
Wednesday, 07.07.2021
15:42

Sve zvezde instagrama na jednom mestu a pobednickog mentaliteya nigde