Da li Primeri trebaju zvučnija imena?

Autor: Boban Filipović
ponedeljak 16.11.2015.
16:30
Izvor: Sportske.net

Vest o mogućem odlasku Kristijana Ronalda zabrinula je prvog čoveka zajednice španskih prvoligaša Tebasa.

sportske.net
sportske.net

Povezane vesti

U izjavii za 'AS' Havijer Tebas je priznao da je zabrinut zbog mogućeg osipanja zvučnih imena u španskoj Primeri.

"Voleo bih da vidim Runija ili Riberija u Španiji.

Isken da budem, nadao sam se povratku Davida De Hee i bio razočaran kada je postalo jasno da od toga neće biti ništa. Nadam se da će se vratiti u bliskoj budućnosti.

Srećan sam što imamo zvezde iz Južne Amerike kao što su Mesi, Nejmar, Hames Rodrigez ili Luis Suarez, ali kada je Evropa u pitanju osim Bejla nema većih zvezda u Španiji."
rekao je Tebas.

Takođe, on je izrazio bojazan da bi bila katastrofa ukoliko se Katalonija otcepi od Španije, a španski fudbal ostane bez 'El Klasika'.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Делија_момак
Monday, 16.11.2015
18:44

Нажалост, истина је. Све што вреди, покупе Реал и Барса а Атлетику ако се посрећи, посрећи му се. О осталим клубовима нема потребе говорити. Немају довољно квалитетне играче да се супротставе Реалу и Барси сем већ поменутог Атлетико Мадрида, Билбаа донекле и евентуално Валенсије и Севиље. Али и једни и други годинама уназад каскају и Севиља ето што се претплатила на освајање Лиге Европе али у Шпанији немају шта да траже поред оваквог Реала и овакве Барсе.

avatar
John Cena
Monday, 16.11.2015
18:26

Kako nema vecih zvezda od Bejla od evropskih igraca. A sta je Grizman onda ?

avatar
čombe
Monday, 16.11.2015
19:18

Bejl je medijski vise poznat i po tome je kao zvezda, grizman igra bolje od njega zadnjih god dana

avatar
John Cena
Tuesday, 17.11.2015
01:22

Razumem ja to da je vise poznat medijima nego Grizman, ali to ne znaci da je trenutno veca zvezda od njega. Po tom parametru bi onda Baloteli bio najveca zvezda jer se najvise puta pojavljuje u medijima, svaki vikend napravi neku glupost

avatar
Vamos Real
Monday, 16.11.2015
19:33

Grizman,Benzema,Ramos,Inijesta,Isko i ostali...

avatar
Lord Bobinho Emperor
Monday, 16.11.2015
17:39

Riberi je u godinama,sto se Runija tice tesko da ce napustiti Junajted,Ibra bi mogao ali bi on pre izabrao Milan nego neki klub iz Primere.Ali to jeste tacno da nema mnogo velikih imenma u Primeri,a to da nisu iz Reala ili Barselone.

avatar
MANUTD
Monday, 16.11.2015
17:39

Juce sam bas to spomenuo, izuzev Barselone i Reala, nijedan spanski tim ne moze da zadrzi svoje igrace u naletu engleza. Cist primer za to su Mata, Silva, Negredo, Navas, Kazorla, Aguero, Otamendi, Kosta i mnogo, mnogo drugih igraca. Imaju tu srecu sto govore isti jezik kao vecina juzno-amerikanaca, a poznato je da isti vaze za najbolje fudbalere, pa ih Barselona i Real lakse dovedu i zadrze nego engleski klubovi.