Da li se Real ogrešio o Modrića? (ANKETA)

Autor: Aleksandar Golubović
četvrtak 14.04.2022.
13:45
Izvor: Sportske.net

Hrvat je zaslužio bolji tretman.

EPA-EFE/JUANJO MARTIN
EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Povezane vesti

Fudbaler Real Madrida Luka Modrić na putu je da produži ugovor sa ovim klubom na još godinu danu i prema informacijama španskog AS-a prihvatio je uslove koje mu je ponudio kraljevski klub.

Pisali smo pre nekoliko dana da kapiten reprezentacije Hrvatske i sasvim izvesno uz Karima Benzemu najbolji fudbaler Real ne želi da ide ispod trenutne plate pošto je prošlog leta pristao na smanjenje zbog krize izazvane pandemijom virusa korona.

Kako se navodi u poznatom španskom listu, Modrić nije zadovoljan što Real nije pre nekoliko meseci izašao sa zvaničnom ponudom, već je praktično pred istek aktuelnog ugovora rešio da inicira produžetak.

Modrić će u septembru napuniti 37 godina, što znači da će na kraju naredne sezone biti u dubokoj 38. godini, pa su shodno politici koji neguju godinama rešili da mu ponude ugovor na još jednu sezonu.

Prema istom izvoru, bivši fudbaler Totenhema i zagrebačkog Dinama imao je ponudu Juventusa i jednog tima iz Katara za dvogodišnji ugovor i tako se dodatno obezbedi, ali je rešio da prvu sasluša Real i trebalo bi u bliskoj budućnosti očekivati paraf.

Podsetimo, Modrić je pre dva dana čarobnom asistencijom uposlio Rodriga, koji je izborio produžetke Realu protiv Čelsija, a zatim je Karim Benzema doneo Realu polufinale Lige šampiona.

Quizwiz

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke