Da li znate kome Mesi veruje?

Autor: Janko Glavonjić
sreda 14.01.2015.
22:46
Izvor: Sportske.net

Leo Mesi, kao jedan od najboljih fudbalera na svetu, je uvek u samoj žiži javnosti. Ipak, on često uspeva da se skloni od znatiželjnih pogleda, i uglavnom se o njegovom privatnom životu samo nagađa, Mesi uspeva da ga sačuva zbog prijatelja koji mu pomažu

Beta/AP Photo/Manu Fernandez
Beta/AP Photo/Manu Fernandez

Povezane vesti

Kada postanete poznati, to sa sobom nosi razne posledice. Ono što mnogi apostrofiraju, a najčešće i otvoreno žele je slava, strahopoštovanje, obožavanje, gomila novca i sve privilegije koje idu u skladu sa tim.

Međutim, popularnost, pogotovo ovakva u kojoj "uživa" Mesi, ima i drugu stranu medalje. Privatni život gotovo da ne postoji, ne znate kome da verujete, ako upoznate neku devojku možda ćete razmišljati o tome da li je sa vama zbog novca ili slave, ili zbog vas samih.

Mesi uspeva sve to da izbalansira i čini se da svoj privatni život najčešće uspeva da zadrži van dosega paparaca.

Argentinac to verovatno ne bi mogao bez danonoćne podrške i pomoći ljudi sa kojima provodi vreme.

U Barseloni se priča da se Mesi ne druži preterano van treninga, zbog čega ga prate razne priče, ali je Argentinac jednostavno takav, retko ko ga zaista poznaje.

Od njegovih saigrača jedino Ćavi ima njegovo apsolutno poverenje i smatra se da jedino iskusni Španac zna puno o Mesijevom privatnom životu i stvarima koje ga okružuju i okupiraju van fudbala.

Naravno, van njegove porodice, Antonele i Tijaga, njegovog brata i oca, Rodriga i Horhea, njegovo poverenje imaju lični fizioterapeut, Marselo D' Andrea i njegov sekretar Pepe Košta.

Fizioterapeut Barse Huanjo Brau mu je takođe blizak, i priča se da je na Mesijev zahtev on zadržao svoj posao ovog leta.

Od ostalih igrača su tu Maskerano i Aguero, a i Laveci je, navodno, poprilično blizak.

Ostale osobe koje su možda u Mesijevom životu su nepoznate javnosti, sa svim ostalim fudbalerima, zvaničnicima, kolegama, Mesi ima striktno profesionalni odnos, pa tako i nije čudno što je uspeo da sačuva svoju privatnost...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Larion@
Thursday, 15.01.2015
00:14

Jedna vrlina koja ga je i ostavila tamo gde je vec godinama, u vrhu. Porodicni covek kome je privatnost na prvom mestu.Srecom ima dosta takvih velikih imena za koje smo slusali,gledali i neke koje jos uvek gledamo i komentarisemo o njima jedino na osnovu onome sto prikazu na terenima,a ne desavanjima van njega