Dajč ,,spustio na zemlju" sve posle pobede nad Arsenalom

Autor: Sportske Net
subota 04.02.2023.
21:50
Izvor: Sportske.net

,,Nema garancija"

Beta/Martin Rickett/PA via AP
Beta/Martin Rickett/PA via AP

Povezane vesti

Everton igra jako loš fudbal ove sezone, ali su se po dolasku Šona Dajča naklupu ,,karamela, stvari promenile nabolje. Everton je danas pobedio vodećeg na tabeli, Arsenal.

Novi trener ,,karamela" je na pitanje novinara da li će Everton sada nastaviti u ovom ritmu, odgovorio da ne može da bude siguran u to.

,,Nema garancija. Nisam ovde da bih to garantovao. Sve što možemo je da nastavimo da radimo na način na koji mislimo da je ispravan. Ne možemo da imamo slobodne dane… Plan je plan. Plan se neće promeniti i oni to znaju. Kao što sam rekao radiće sledeće nedelje i već sam im rekao da će sigurno biti tako“, rekao je Šon Dajč.

On je dodao da je zadovoljan kako je njegova ekipa defanzivno odigrala ovaj meč.

„Ne sećam se previše njihovih šansi, a Arsenal zaista zna da otvori protivnika. Ne sećam se da se to dešavalo. Mi smo njih otvorili sa druge strane nekoliko puta sa dobrim kvalitetnim fudbalom, jednostavnim fudbalom. Verovali su jedni u druge, poštovali jedni druge, timski duh je na sve to ukrašen taktikom. Sa kvalitetom kojeg imamo, možemo da nađemo još kvalitetnih stvari. To ide sa rastom samopouzdanja. Znate me već neko vreme i sve se zasniva na maksimalnom trudu i danas smo se definitivno trudili najviše što smo mogli“, rekao je Dajč.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke