"Dan D" za Totenhem, igra nerava skuplja od novca

Autor: Aleksandar Golubović
ponedeljak 01.11.2021.
09:40
Izvor: Sportske.net

Konte će izgleda dobiti svoje.

 EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

U priči o novom menadžeru Totenhema najizvesnije je da će aktuelni Nuno Espirito Santo postati bivši, a mnogo veće iznenađenje mogao bi da bude dolazak Antonija Kontea, koji letos nije našao rešenje da rukovodstvom londonskog kluba.

I dok u severnom Londonu još provejava nada da bi Maurisio Poketino mogao da se vrati, sve glasnije su najave iz Italije da bi Konte ovaj put mogao da prihvati poziv Totenhema.

Čelnik Totenhema Danijel Livi nije uspeo letos da ubedi Italijana da će mu garantovati budžet koji bi mu omogućio borbu za najviše domete, pa se odlučio za Nuna Espirita Santa, koji očigledno nije kalibar za veliki klub.

Sada kada posle 10. kola imaju skor od pet pobeda i isto toliko poraza okrenuli su se i dalje slobodnom Konteu kako bi pronašli dogovor.

Prema pisanju italijanskih medija, Konteu je ponuđen trogodišnji ugovor sa godišnjom platom od 15 miliona evra i garantovanim budžetom za zimski prelazni rok, kako bi se sanirao očajni početak sezone.

Đanluka Di Marcio je preneo da je Espirito Santo već bivši nakon nedeljnog sastanka, dan nakon ubedljivog poraza od Mančester junajteda 3:0.

Britanski Atletik je naveo da je su vlasnik Livi i sportski direktor Fabio Paratići diskutovali u nedelju o dva moguća rešenja - smeniti Santa ili ga ostaviti da radi na duži rok.

Vremena za čekanje nema mnogo jer je već danas planiran trening i priprema za meč protiv Vitesea u četvrtak, a zatim put u Liverpul na noge Evertonu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke