Dan kada Jago Aspas postaje Luis Nazario da Lima Ronaldo i donosi petostruku zaradu!

Autor: Milovan Longinov
subota 17.02.2024.
09:15
Izvor: Sportske.net

Ovo sigurno niste znali...

EPA-EFE/Alejandro Garcia
EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Fudbaleri Selte večeras dočekuju Barselonu, a u centru pažnje, verujte, biće - Jago Aspas. 

Španac je Ter-Štegenova rak rana, igrač koji mu je, verovali ili ne, dao najviše golova od kako je pre 10 godina stigao iz Menhengladbaha. 

Barselona je Aspasova omiljena žrtva, protiv koje je postigao 10 golova, uz četiri asistencije na 20 utamica. Od tih 10 golova, devet je dao Ter-Štegenu, a jedan Jasperu Silesenu. Kako navijači Barselone vole da se šale pred gostovanje u Galiciji, biće ovo još jedan dan kada će se Aspas pretvoriti u "Zubu" Ronalda i opet im zagorčati život. 

Uz to, treba napomenuti da Barselona ne ume da igra u Vigu poslednjih godina i da na "Balaidosu" redovno prosipa bodove.

Pazite sada ovaj podatak - na poslednjih 10 gostovanja, Barselona ima samo DVE pobede, slavila je aprila 2015. rezultatom 0:1 i potom oktobra 2020. kada je bilo 0:3! 

U tom periodu, Selta ima čak četiri pobede, uz isto toliko remija, a nekako je uvek garantovana i goleda, pošto u poslednjih 10 godina, neki od rezultata su bili - 2:1, 3:3, 0:3, 2:2, 4:3 i 4:1. 

Na sve to treba dodati da je Barsina odbrana najgora u 2024. godini u "ligama petice", gora čak i od Almerije, Salernitane, Šefild junajteda, pa ko sme da kaže da Selta neće dati jedan ili dva? U prvom delu sezone, Selta je vodila 2:0 na "Monžuiku", ali je Barsa nekim čudom preokrenula i slavila golom Kansela u samom finišu - 3:2.

Ako želite dobru opkladu za danas, AdmiralBet nudi kvotu čak 4,84 da će Aspas biti strelac na utakmici! Ako ne želite toliko da rizikujete, garantovnih GG&3+ je čak 2,08!

Utakmica na "Balaidosu" na programu je u 18.30. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke