Dan odliuke za Sinišu Mihajlovića!

Autor: Boris Jovanović
sreda 26.05.2021.
10:07
Izvor: Sportske.net

Srbin čeka rasplet...

EPA-EFE/PAOLO MAGNI
EPA-EFE/PAOLO MAGNI

Povezane vesti

Danas je dan odluke za Lacio, ali i Sinišu Mihajlovića. Naime, Igli Tare i Klaudio Lotito će razgovarati sa Simoneom Inzagijem, trener Rimljana će se izjasniti.

Postoje dve solucije, predsednik traži da se izvini za svoje oklevanje i čekanje ponuda kluba, druga je da Inzagi napusti Rim. Priča se da o njemu razmišlja De Laurentis i da bi mogao da prihvati ponudu iz Napulja.

Ali, moraće da pruži odgovor tokom dana, veće su šanse da ostane, u suprotnom, novi trener Lacija biće Siniša Mihajlović.

Lotito je ljut na Inzagija jer je kritikovao transfer politiku kluba nakon meča sa Sasuolom i rekao da tim ne može više. 

On traži novi ugovor, ali sa poboljašnim uslovima, Lotito odbija i povišicu vezuje za bonuse. Inzagi bi da ostane, ako nema drugo rešenje, uz to, Gatuzo koji je bio želja Rimljana je odmah po završetku prvenstva potpisao za Fiorentinu.

Ako danas ne bude dogovora, Lotito će se okrenuti Mihajloviću koji je legenda kluba, ima ugovor još dve sezone sa Bolonjom gde je napravio dobar posao, ali čini se da klub nema nameru da izađe iz prosečnosti.

Bilo kako bilo, čekaju se vesti iz Rima...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mak-Juventino
Wednesday, 26.05.2021
12:35

Najbolje bi bilo da ostanu i Inzagi i Miha tamo gde su trenutno