Dan posle debija za Milan - Lazetić u potrazi za novim klubom

Autor: Nemanja Janošev
sreda 20.04.2022.
09:35
Izvor: Sportske.net

Moraće na kraljenje.

@acmilan/Twitter
@acmilan/Twitter

Povezane vesti

Fudbalski klub Milan odlučio je da prosledi srpskog napadača Marka Lazetića na pozajmicu predstojećeg leta.

Nakon što su ga skautirali, a potom i doveli iz Crvene zvezde ove zime, u Milanu su osmislili poseban plan i program za Marka Lazetića kako bi se što bolje upoznao sa uslovima rada u Seriji A i stekao spremu potrebnu za učestvovanje na tom nivou fudbala. 

Prošle večeri je debitovao za prvi tim "rosonera" odigravši poslednjih nekoliko minuta u porazu od Intera u Kupu Italije. Međutim, s obzirom na to koliki ulog nosi ostatak sezone za Milaneze budući da se bore za Skudeto, pitanje je da li će mu Stefano Pioli ponovo ukazati šansu.

"Srećan sam zbog svog debija, ali u isto vreme tužan zbog rezultata. Vratićemo se jači", poručio je Marko na svom Instagram nalogu.

U taboru Milana su već odlučili - Marko Lazetić će biti prosleđen na pozajmicu za narednu kampanju. Smatraju da mu je neophodno da igra standardnije i navikava se na seniorski fudbal u Italiji budući da je otkako je stigao, igrao u Primaveri.

"Tutosport" kaže da će to biti klub iz sredine tabele Serije A, ali je još nepoznato koji. Menadžment Milana traži idealan tim za njega koji bi mogao da mu omogući pravilan razvitak i nije isključeno da to bude ekipa van Italije, ali plan je da se on što bolje navikne na fudbal u ovoj zemlji.

Inter je prvi finalista Kupa Italije, a danas ćemo saznati drugog. Biće to bitka između Juventusa i Fjorentine, a ponudu pogledajte na AdmiralBet.rs!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke