Danas kreće Junajted - Da li su ovo jedina pojačanja i šta dalje?

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 27.06.2022.
10:45
Izvor: Sportske.net

Neizvesnost nad "Old Trafordom...

EPA-EFE/Rui Vieira
EPA-EFE/Rui Vieira

Povezane vesti

Danas Mančester Junajted startuje sa pripremama, u moru neizvesnosti, ali i optimizma zbog dolaska Ten Haga.

Ipak, mnoga pitanja su nerešena, mnogo se različitih informacija pojavljuje kada je u pitanju klub koji razočarava godinama, a još nije potvrđen ni najveći transfer, dolazak De Jonga za 75 miliona evra. Uz njega, Ten Hag želi još jednog bivšeg igrača Ajaksa, Eriksena, Danac je slobodan, ali dvoumi se između Brentforda koji mu je pružio šansu posle bolesti i dolaska na "Old Traford".

U medijima tvrde da budžet neće biti veliki, da Holanđanin može pre prodaja da potroši tek stotinak miliona evra, što znači da će morati da sačekaju kada je štoper u pitanju.

Jer, navodno su odbili da najskuplji defanzivac svih vremena Megvajer bude deo posla za De Jonga, Ten Hag smatra da bi mogao da vrati Engleza na nekadašnji nivo.

Ako su tačni neki navodi, Megvajer ostaje u klubu, ali bez kapitenske trake koja je namenjena Kristijanu Ronaldu. Njegov novi trener smatra da mentalitet pobednika koji ima Portugalac može mnogo da znači timu i da on treba da bude primer za ostale igrače. Ovo se naravno kosi sa tvrdnjom da Ronaldo traži izlaz i da je mogu povratak tamo gde je počelo u Sporting iz Lisabona.

Otišli su Pogba, Lingard, Kavani, Mata i Matić kao slobodni igrači, na izlaznim vratima su Baji i Džins, Grinvud ima probleme sa zakonom, navodno bi klub prodao Bisaku...

Ali, nema načina da kupe Timbera i Entonija iz Ajaksa za koje Holanđani traže bogatstvo, treba pre angažovanja napadača rešiti i situaciju sa Marsijalom. 

Sve u svemu, dosta nepoznanica, pitanje je, ponovimo, koliko novca mogu da utroše u novi početak, ako ostanu sa ovim timom, teško će i u top 4. Ipak, Ten Hagu je potrebno vreme, ali Junajted nije Ajaks...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mrancic
Monday, 27.06.2022
11:37

Ko ce davati golove ako ode Ronaldo?Jedan od najbogatijih klubova na svetu vise nije u prvom svetskom razredu.Bez pojacanja Junajted ce biti ravnopravan partner timovima iz sredine tabele.Kad ga golovima budu napunili Siti i Liverpul desice se kao sa Murinjom,Ten Hag ce dobiti otkaz jer glejzeri nemaju viziju i nece ulagati u kupovinu posle velikih promasaja u kupovini.Dvojac iz Ajaksa neophodan i jedan stoper.Od gol igraca jos nije kupljen Osimen sli ni on nije nivo Halanda i Njuneza.U prvih pet ,mozda i sest nema Junajteda.Probati sa promenom igraca Evertona jedina sansa (Ricarson,Karlos Luin).