Današnja naslovnica Marke je prava definicija ironije i moći Florentina Pereza

Autor: Milovan Longinov
utorak 27.04.2021.
12:15
Izvor: Sportske.net

Ono kada Real Madrida poziva na fer plej?!

Beta/AP Photo/Manu Fernandez, File
Beta/AP Photo/Manu Fernandez, File

Povezane vesti

Zaista?

Da, naslovnica Marke danas stavlja dodatni pritisak na UEFA, Aleksandra Čeferina i sudiju Danija Makelija.

Marka je na naslovnicu stavila Benzemu, Vernera i pomenutog sudiju uz poruku "Čeferine, fer-plej...", uz kratak osvrt da će čitav svet sa posebnom pažnjom pratiti suđenje posle rata zbog osnivanja Superlige iza koje stoji Florentino Perez.

Očekivano, reakcije širom sveta su ironične, navijači se sarkastično podsmevaju činjenici da je jedan Real Madrid predstavio sebe kao žrtvu u Ligi šampiona i da na ovaj način podiže pritisak pred polufinalni duel. 

Neki bi rekli i da je ovo udarac ispod pojasa, ali Florentino Perez je već više puta pokazao da je za njega fudbal samo biznis i da je u tom ringu za njega dozvoljeno - sve. 

Jedva čekamo večerašnju utakmicu...


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Stef
Tuesday, 27.04.2021
12:42

Oooo gospodin Longinov je opet sa nama, nakon velikog hajpa oko El Klasika,zatim devastiranosti i velikog pada nakon poraza,te samoostvarenog egzila van ovog portala veliki poštovalac i pratilac lika i dela Lionela Mesija je ponovo tu. Moram da priznam nedostajali su nam Vaši krajnje subjektivni osvrti i pogledi na medjunarodni fudbal. Pogotovo u vreme Superlige i velike podrške koju je Mesija Djoan Laporta dao istoj, jako su me interesovali Vaši stavovi do kojih izgleda nikada nećemo doći. U svakom slučaju puno sreće, nadam se da ćemo imati prilike jos puno subjektivnih članaka da čitamo o Barseloni,Realu i španskom fudbalu uopšte. Kao što smo mogli da pretpostavimo, novi članak je tu, nivo subjektivnosti na istom kao i pre Velikog pada i sada samo iščekujemo dalje. Poy