Danilo Pantić - Kad ne ide, baš ne ide, opet mora na pauzu!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 26.02.2017.
16:19
Izvor: Sportske.net

Tek što se oporavio od povrede i vratio u tim holandskog Ekscelsiora, mladi srpski fudbaler će ponovo morati van terena. Ovog puta iz drugog razloga.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Ovog vikenda igra se 24. kolo šampionata Holandije, a Ekscelsior je nastavio da tone ka drugoj ligi.

Ova ekipa je sinoć pred svojim navijačima poražena sa 2:0 od Viljema II i tako ostala na pretposlednjem mestu na tabeli sa samo 19 bodova, jednim više od ''fenjeraša'' Den Haga.

Za Ekscelsior je nastupio i Danilo Pantić, i to u poslednjih petnaestak minuta, kada je njegov tim već bio u zaostatku od dva gola razlike. Njegov ulazak rezultatski nije ništa promenio, a da sve bude gore i po njega i po njegov tim, on je u samom finišu meča zbog jednog neopreznog starta zaradio direktan crveni karton, pa će sledeću utakmici sigurno morati da propusti...

--



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Zmaj sa Juga
Sunday, 26.02.2017
18:42

Pa dobro, mozda ce kad ispadnu u drugu ligu igrati vise, ipak je to potencijal i veliki majsor fudbala, jedan glupi klinja koji je umislio da je Messi!!!

avatar
indija durot
Sunday, 26.02.2017
17:34

Drago mi je sto ima ovako blistavu karijeru od kada je ispalio svoj maticni klub misleci da ga je prevazisao.p.s.cestitke i njegovim roditeljima sto ga mudro savetovase

avatar
RHawtin
Sunday, 26.02.2017
18:31

Ko drugome.....znas ostalo