David Luiz se vratio u Pariz

Autor: Beta Beta
ponedeljak 16.11.2015.
20:01
Izvor: Beta

Fudbaler Pari Sen Žermena David Luiz vratio se danas u Pariz, pošto zbog suspenzije neće moći da igra za reprezentaciju Brazila u predstojećoj utakmici sa Peruom.

BETA/AP Photo/Victor R. Caivano
BETA/AP Photo/Victor R. Caivano

Povezane vesti

Luiz je isključen tokom utakmice sa Argentinom (1:1) u petak, u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2018. godine i neće moći da igra protiv Perua u utorak.

On je juče rekao da se dvoumi oko povratka u Pariz zbog terorističkih napada, ali je danas ipak doputovao u glavni grad Francuske.
 
U terorističkim napadima u petak uveče u Parizu ubijeno je 129 ljudi, a povređeno je više od 350, od kojih 99 kritično.

"Ljudi koji vole da pričaju besmislice reći će da sam se vratio posle naređenja iz kluba. Ja ću svojevoljno ostati sa ekipom do kraja, ali ponekad morate da razmišljate zdravorazumski i shvatite kakav je trenutak i kakva je situacija. Bog vas blagoslovio momci", napisao je Luiz na svom Tviter nalogu.

Pari Sen Žermen će tek 28. novembra igrati na domaćem terenu, protiv Lorijena, ali će ženski tim tog pariskog kluba u sredu igrati protiv švedskog Erebra u Ligi šampiona.

Takođe, zabrinutost oko povratka u Pariz izrazio je i napadač Edinson Kavani, a on je navodno rekao svom saigraču iz urugvajske reprezentacije Alvaru Gonzalesu da nije spreman da se vrati.

"Ovo je strašno za fudbal i grad. Pričali su da se David Luiz neće vratiti u Pariz, a Edinson je rekao da se ni on ne bi vraćao", rekao je Gonzales.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke