De Brujne brani Engleza od Engleza?!

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 19.09.2022.
23:40
Izvor: Sportske.net

Belgijanac ukazao na glavne razlike.

EPA-EFE/Peter Powell
EPA-EFE/Peter Powell

Povezane vesti

Mančester siti pobedom odlazi na reprezentativnu pauzu. 

Gvardiolini "građani" su savladali Vulvse sa 3:0  i tako nastavili poteru za Arsenalom, "tobdžije" im beže tek jedan bod posle sedam odigranih kola. 

Protiv "vukova" je pogodio i Džek Griliš, engleski reprezentativac se često nalazi na naslovnicama tabloida zbog svojih neubedljivih partija i svog načina života koji podrazumeva česte izlaske. De Brujne je izašao u odbranu svog saigrača, podsetimo Griliš je plaćen preko 100 miliona funti pre godinu dana.

"Sa svim dužnim poštovanjem, on je bio u Aston Vili pre i ako izgubite utakmice ponekad to nije kraj sveta. Ali ako izgubite utakmicu u Sitiju, to je drugačije. Moramo pružati dobre partije svake nedelje. To je razlika i nešto na šta se morao naviknuti. Nije sve do fudbala. Razumem da zato što ste Englezi i ljude više zanima šta se dešava. Van fudbala, fokus je više na njima. Ja se osećam kao strani igrač.. na primer, ako izađem, nas ne proveravaju toliko često. Dok ako engleski igrač izađe... Šta on radi u svom privatnom životu, to nikog ne bi trebalo da zanima, ali ljude ipak zanima", izjavio je De Brujne. 

Grilišu je ovo prvi gol ove sezone. Englez nije najstandarniji kod Pepa, imao je i problema sa povredom. Videćemo koliko će se Gvardiola osloniti na njega u budućnosti.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke