De Brujne kao Stanojević - Zanima ga samo jedna stvar!

Autor: Lazar Nikolić
nedelja 06.03.2022.
11:36
Izvor: Sportske.net

Imaju isto razmišljanje.

EPA-EFE/Peter Powell
EPA-EFE/Peter Powell

Povezane vesti

Belgijanac Kevin de Brujne je sa Mančester sitijem osvojio tri titule u Premijer ligi, ali još uvek nema trofej u Ligi šampiona. 

To za jednog od najboljih fudbalera na svetu ne predstavlja nikakav problem, on je u zanimljivoj izjavi za engleske medije rekao da bi opet radije izabrao trofej Premijer lige nego li "ušati" pehar Lige šampiona.

"Ako moram da biram izabrao bih Premijer ligu! Ona pokazuje da smo konstantni i odlični tokom čitave sezone. Liga šampiona je više lutrija i zavisi od trenutaka, prvenstvo ima mnogo više utakmica i realniji je pokazatelj kvaliteta", smatra De Brujne.

Ova izjava belgijskog fudbalera podsetila nas je na trenera Partizana Aleksandra Stanojevića i njegovo razmišljanje o tituli prvaka države i uspehu u Evropi.

„Ništa me u životu ne interesuje osim titule. Da znam da ću igrati finale Lige konferencije ili da ću uzeti Kup Srbije, ne interesuje me uopšte. Titula je nešto za šta svi ovde živimo, svi dišemo za to i sva bismo dali za nju“.aravno da želimo dobar rezultat u Evropi, znate šta znači finansijski, pa i meni kao treneru, plasman u natrednu fazu. Samim tim dobijam i lično bolju karakteristiku u Evropi, ali ne interesuje me to", jednom prilikom izjavio je trener crno-belih.

Trenutno su De Brujne i Stanojević na liderskim pozicijama u svojim šampionatima, ali i u borbi za evropski trofej. Videćemo da li će im se želja ostvariti.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke