De Hea "oterao" konkurenciju sa gola - Henderson odlazi iz Junajteda

Autor: Sportske Net
sreda 22.09.2021.
09:15
Izvor: Sportske.net

Henderson po svemu sudeći odlazi na pozajmicu, a krivac je De Hea.

EPA-EFE/Richard Heathcote
EPA-EFE/Richard Heathcote

Povezane vesti

Din Henderson je ove sezone trebalo da dobije golmansku majicu ispred Davida De Hee. Međutim, 24-godišnjak se prilično napatio sa koronavirusom i nije mogao ni da zauzme mesto na klupi u dosadašnjem delu sezonu.

U to vreme De Hea je bio u veoma nadahnutoj formi, ne samo u nedelju kada je njegova odbrana penala Junajtedu donela sva tri boda na Vest Hemu, već i u svim prethodim utakmicama. Deluje da se Španac ponovo vratio na stazu stare slave, posle dugog perioda krize. 

Henderson se tek nedavno vratio u Karington centar, a "San" javlja da bi mogao u januaru ponovo na pozajmicu. Očigledno da je Solskjer više nego zadovoljan de Heainom igrom, a ima i zašto. 

On je u Junajtedu od svoje 14. godine i uživao je u dve uspešne pozajmice u Šefildu. Vratio se prošlog leta u uverenju da bi mogao da zauzme prvo mesto ispred De Hee. Njegovih 13 nastupa, međutim, nisu bili toliko ubedljivi, ali je i španski čuvar mreže bio u krizi, pa je Henderson ipak dobijao minutažu. Takođe Ole Gunar Solskjer je i dalje bio spreman da započne ove sezone sa njim sve dok ga korona nije udaljila sa fudbalskog igrališta. 

Mančester junajted danas igra sa Vest Hemom, drugi put u tri dana, ali sada u Kupu. Prethodna utakmica u Premijer ligi završena je u korist "đavola" 2:1, a ovde možete igrati na današnji meč, u kom je klub sa "Old taforda" ponovo veliki favorit. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke