De Jong uperio prstom u upravu Barselone: "Neki su pokušali da me oteraju..."

Autor: Milovan Longinov
nedelja 20.11.2022.
13:12
Izvor: Sportske.net

Holanđanin konačno otkrio svoju stranu priče.

EPA-EFE/Alejandro Garcia
EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Frenki de Jong je boravak sa reprezentacijom u Kataru iskoristio da otvori dušu za holandske medije. 

On je za "Telegraf" otkrio kako je letos Barselona vršila pritisak na njega, ali da on ni u jednom trenutku nije želeo da ode.

"Presrećan sam u Barseloni, posebno kada igram. Takođe, život u Barseloni je za mene savršen. Sebe vidim u Barseloni koliko god bude moguće, osam do 10 godina, to je moja lična želja", rekao je De Jong.

On je odlučio da "pecne" upravu koja je letos vršila pritisak na njega kako bi prihvatio ponudu da napusti klub.

"Za to krivim ljude koji su me želeli van kluba, ali ja sa njima nemam ništa. Da, oni jesu Barsa, jer vode klub, ali ja njih ne viđam kada sam u klubu. Ja sa njima nemam ništa u svom životu. Jednog dana su objavili detalje iz mog ugovora. Ja sigurno nisam to učinio, jedino je moguće da je to uradila druga strana, odnosno neko iz kluba. Onda se odjednom pokrenulo pitanje i da li je moj ugovor validan pošto ga je potpisao prethodni predsednik. To me je veoma uznemirilo, ali nisam dozvolio da utiče na moju želju da ostanem", istakao je De Jong.

Pomenuo je i trenera Ćavija, ali nije ga okrivio za  letnju "hajku" na njega.

"Nikada nisam imao utisak da je Ćavi protiv mene. On je u medijima govorio da će biti srećan ako me bude imao u ekipi, ali i daje finansijski deo takođe uključen. Mislim da je bio u neugodnoj poziciji da priča na tu temu. On nije taj koji donosi odluku o tome", zaključio je De Jong.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke