De Laurentis "blokirao" Afrikance - Oglasio se Kulibali!

Autor: Lazar Nikolić
sreda 03.08.2022.
21:35
Izvor: Sportske.net

Doskorašnji as Napolitanaca nije želeo da prećuti.

 EPA-EFE/Alessandro Di Marco
EPA-EFE/Alessandro Di Marco

Povezane vesti

Mnogo "bure" podigla je današnja izjava predsednika Napolija Aurelija de Laurentisa o prestanku dovođenja igrača iz Afrike zbog igranja na Kupu afričkih nacija koje se igra tokom trajanja sezone u Evropi. 

Kulibali je nedavno iz Napulja prešao u Čelsi, ali je dugogodišnji oslonac odbrane Napolitanaca reagovao na De Laurentisove reči, iako više nije u klubu.

De Laurentis može da kaže šta god poželi, ali ja se sa tim ne slažen. Osvojio sam Afrički kup nacija sa Senegalom dok sam bio član Napolija. Bio je to težak period za ekipu u januaru, ali ja sam želeo da igram za svoj nacionalni tim. Čini mi se da još uvek nemamo poštovanje za to takmičenje, kao što postoji za Evropsko prvenstvo ili Kopa Ameriku“, smatra sjajni štoper.

Potom je 31-godišnji Kulibali još jednom ponovio da protiv kluba, grada i navijača nema ništa protiv, ali mu se izjava doskorašnjeg predsednika nikako nije dopala.

"Uživao sam u Napoliju. Znam da navijači i ljudi u gradu ne dele njegovo mišljenje. Stav De Laurentisa nije ogledalo grada“. zaključio je Senegalac.

Kulibali je igrao za Napoli od 2014. do 2022. godine, nedavno je prešao u Čelsi u transferu vrednom oko 48.000.000 evra i potpisao ugovor do 2026. godine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke