Debakl Mesijevog Intera, Ronaldo uživao u loži, Laportov gol sa 70 metara!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 01.02.2024.
21:30
Izvor: Sportske.net

Šta bi bilo da je i Ronaldo igrao?

EPA-EFE/STR
EPA-EFE/STR

Povezane vesti

Nažalost, večeras nije došlo do novog susreta Kristijana Ronalda i Lea Mesija na terenu, što smo svi željno iščekivali, a razlog je Ronaldova povreda zbog koje je propustio prijateljski meč njegovog Al Nasra i Mesijevog Inter Majamija.

Ali, i bez Ronalda na terenu, Al Nasr je demonstrirao silu i slavio čak sa 6:0!

Mesi, doduše, nije bio u startnoj postavi Intera, ušao je tek desetak minuta pre kraja, kada je sve praktično bilo gotovo, a za to vreme je Ronaldo mogao da uživa u igri svog tima, u loži stadiona u Rijadu.

Već u trećem minutu meča, Brozović je asistirao Otaviju koji pogađa za 1:0, a u narednih deset minuta mreža Intera se još dva puta zatresla. Pogađali su Taliska u 10. i Laporte u 12. minutu i praktično već tada je pitanje pobednika bilo rešeno.

Laporte je taj gol postigao sa oko 70 metara, iz slobodnog udarca, kada je pravovremeno uočio i iskoristio to što je golman Intera prilično izašao ispred svog gola.

Na četvrti gol se čekalo do uvodnih minuta drugog poluvremena, kada je Taliska realizovao penal za Al Nasr, a za ''petardu'' se pobrinuo Maran u 68. minutu.

Konačnih 6:0 postavio je Taliska koji je svoju odličnu partiju krunisao het-trikom.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke