Debi iz košmara za Čelsijevo pojačanje od 116.000.000 evra, maestralni Vest Hem!

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 20.08.2023.
19:35
Izvor: Sportske.net

"Čekićari" slavili u gradskom derbiju.

EPA-EFE/VINCE MIGNOTT
EPA-EFE/VINCE MIGNOTT

Povezane vesti

Fudbaleri Vest Hema ostvarili su pobedu u drugom kolu engleske Premijer lige pošto su na domaćem terenu savladali ekipu Čelsija sa 3:1.

Izabranici Maurisija Poketina imali su danas loptu u svojim nogama više od 70 posto vremena, ali nije im to mnogo vredelo jer je domaćin strpljivom i dobrom igrom ostvario zasluženi trijumf.

Igrao se sedmi minut kada je Vord-Prauz izveo korner s desne strane, a najviši u skoku bio je Najef Ager koji je zatresao mrežu Sančesa.

Čelsi je posle nekoliko izglednih prilika uspeo da izjednači rezultat, Kerni Čukvuemeka prevario je svog čuvara i preciznim udarcem vratio "plavce" u igru.

Mogao je Čelsi i do izjednačenja u 43. minutu, ali je udarac Fernandeza sa penala uspeo da odbrani danas veoma raspoloženi Areola.

Fudbalska kazna stigla je početkom drugog poluvremena, Mikail Antonio pobegao je svojim čuvarima u 53. minutu i odlično šutirao sa ivice kaznenog prostora za novo vođstvo Vest Hema.

Domaćin je 67. minutu ostao sa igračem manje pošto je isključen Aguer, a neposredno pre toga debitovalo je i novo najskuplje pojačanje Čelsija Moises Kaisedo.

Ekvadorac se nije naročito proslavio pošto je skrivio penal duboko u nadoknadi vremena, a siguran sa bele tačke bio je Lukas Paketa.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke