Definicija nemoguće misije? Da Pep osvoji LŠ i prihvati ovu ponudu!

Autor: Milovan Longinov
sreda 26.05.2021.
18:10
Izvor: Sportske.net

Ovo je ravno nemogućem.

EPA/TOBIAS HASE
EPA/TOBIAS HASE

Povezane vesti

Pep Gvardiola opet u Barseloni?

Da, ako pitate Đoana Laportu, iako predsednik Barse zna da je to gotovo nemoguća misija.

Jedan od pouzdanijih novinara u Kataloniji, Fernando Polo, otkrio je danas zanimljivu priču o tome da Laporta i dalje mašta o povratku Pepa Gvardiole na "Kamp nou".

Ipak, on odmah podvlači da je tako nešto gotovo pa nemoguće, ali da postoji tračak nade da bi Pep mogao da razmisli još jednom ako osvoji Ligu šampiona, trofej koji mu jedini nedostaje na "Etihadu".

Polo tvrdi da će Laporta čak i lično zvati Gvardiolu ako osvoji Ligu šampiona, ali da je i sam svestan koliko je teško odvesti Katalonca iz Mančestera.

Pep je više puta ponovio da je presrećan, da je Siti idealan klub i da mu je lepo u Mančesteru, te da mu jedino smeta kišno vreme.

Polo takođe otkriva da Laporta nema mnogo izbora ako želi da smeni Kumana - Hansi Flik je preuzeo Nemačku, Julijan Nagelsman ga je nasledio u Bajernu, Jirgen Klop nema nameru da napusti Liverpul, dok predsednik smatra da Ćavi i Garsija Pimijenta nemaju dovoljno iskustva da preuzmu Barsu u delikatnoj situaciji.

Polo zaključuje da u fudbalu ništa nije nemoguće, ali da je, nažalost, Pepov povratak skoro pa nemoguć, iako ga Laporta želi najviše. 

Podsetimo, od 2008. do 2012. Pep je ispisao istoriju sa 14 osvojenih trofeja sa čuvenim timom Barse koji je verovatno jedan od najboljih ikada.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke