Definitivni kraj za Pogbu u Junajtedu?

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 25.10.2021.
10:09
Izvor: Sportske.net

Da li je Francuz završio priču?

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Pol Pogba teško da može da posluži kao kišobran za ono što se događa Junajtedu. Nije standardan, ušao je u igru, bio isključen posle 15 minuta, ali je meč bio već rešen. No, navijači su ljuti, a Pol Skols kaže da je Francuz prokockao sve prilike.

"Menjali su se menadžeri, dugo je tu, ali nikada nije pokazao da mu je stalno", kaže legendarni "Riđi Nindža".

"Svakako da poraz nije njegova greška, ali nije slučajno da on stalno pravi problem u svlačionici. Jer, različiti menadžeri su mu pružili šansu koju nije iskoristio. U ovoj situaciji kada mu ističe ugovor i kada bi trebalo da misli na klub i da se izjasni, on jednostavno ucenjuje. Mislim da ne bi trebalo da igra više za Junajted i da se neće promeniti ništa ako ode, Junajted ne gubi", tvrdi Skols.

Možda je tako, ali na stolu je i dalje ugovor veći od 20 miliona evra po sezoni. Pogba ne odgovara, a Rajola je natuknuo da i neće do proleća. 

Francuz se zaklanja iza ambicija, smatra da u ovom trenutku Junajted nema nikakvu šansu da se bori za ozbiljne stvari i ne želi da gubi vreme.

On će čekati ponude, pre svih Realovu. Kod Rajole postoji nada da bi Perez doveo Pogbu, kako bi odobrovoljio Mbapea i dodatno ga ubedio da stigne u Madrid.

Bilo kako bilo, teško je očekivati, čak i da se promeni trener, odnosno da stigne Konte ili Zidan da bi Pogba ako bude imao mogućnost da se dokopa Reala promenio mišljenje i ostao na "Old Trafordu". 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke