Deki Stanković ''grmi'' iz Pireja: ''Hoću pravi pakao u revanšu!''

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 15.02.2024.
23:20
Izvor: Sportske.net

Veruje u uspeh i pored večerašnjeg poraza.

EPA-EFE/Zsolt Czegledi
EPA-EFE/Zsolt Czegledi

Povezane vesti

U prvoj utakmici plej-ofa za plasman u osminu finala Lige konferencija, Ferencvaroš je večeras poražen u Pireju od Olimpijakosa sa 1:0, a jedini gol je postigao El Kabi u 83. minutu.

''Fradiju'' ostaje nada da u revanšu pred svojim navijačima može da uzvrati udarac i plasira se u narednu rundu takmičenja, a to je u svojoj izjavi posle meča istakao i trener mađarskog šampiona Dejan Stanković.

Njegov tim je mogao i do boljeg rezultata, a na samom početku meča Vargi je poništen gol posle VAR provere.

''Prvo poluvreme je bilo neverovatno, uradili smo ono što smo planirali na terenu. Očekivali smo da će se nešto krupno promeniti u drugom poluvremenu, ali izgubili smo mnogo energije.

Pokušali smo da dominiramo utakmicom, ali smo možda izgubili organizaciju u poslednjih 20-25 minuta. Bilo je dosta izmena, Olimpijakos je poslao dosta brzih i tehničkih igrača na teren. 

Ponosan sam na svoje igrače, dali smo sve, danas smo na dostojan način predstavljali Ferencvaroš. Dobro smo analizirali meč, moj štab je uradio dobar posao, uspeli smo da ostvarimo 80 odsto onoga za šta smo se spremali“, izjavio je Stanković.

Za navijače je imao posebnu poruku uoči revanša.

''Još je sve otvoreno, oni imaju dobre igrače, ali sada ćemo igrati kod kuće. Biće 25.000 gledalaca, hoću buku, hoću pravi pakao! Uz njihovu pomoć možemo da preokrenemo“, zaključio je Stanković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke