Del Pjero i Trezege u tandemu, da li je ovo želja ili realna mogućnost?

Autor: Boris Jovanović
petak 23.04.2021.
10:55
Izvor: Sportske.net

Spremaju li se velike promene?

EPA PHOTO ANSA/LUCA ZENNARO/
EPA PHOTO ANSA/LUCA ZENNARO/

Povezane vesti

U Italiji se i dalje priča o sudbini Anjelija, da li je pucao sebi u nogu time što se isturio kao frontmen Superlige, odlučiće njegovi rođaci, naslednici imperije, braća Elkan.

Ima raznih informacija kada je u pitanju odnos u porodici Anjeli, ali čak i ako aktuelni predsednik ode, vodeća funkcija ostaće u rukama porodice, sperema je Alesandro Nasi još jedan rođak koji se bavio finansijama i poznati je bankar.

Ali, on će biti samo figura, navodno, ili mediji podgrevaju maštu navijača, odlaskom Anjelija ruši se poslednja prepreka povratku u klub jedne od najvećih legendi Aleksa Del Pjera. On bi od Pavela Nedveda koji bi otišao u paketu sa Anjelijem preuzeo mesto potpredsednika, dok bi sportski direktor bio sadašnji ambasador David Trezege. Recimo i to da Juventus planira da u tom slučaju prizna grešku i vrati Marotu iz Intera, a Paratići bi dobio otkaz.

Ovo su nagađanja, Anjelijev advokat je rekao da predsednik planira da ostane u Juventusu, a danas će se suočiti, kao i čelnici Intera i Milana sa revoltom ostalih klubova zbog namere da igraju Superligu. Naime, ostali klubovi, blok predvodi Roma, tražiće da trojac bude kažnjen, ali ima i druga strana medalje, Milan, Inter i Juventus navodno razmišljaju da ne kupuju igrače narednog leta iz klubova Serije A, što bi za ostale bilo ravno katastrofi, tačnije potpuno bi poremetilo sistem, jer manji klubovi upravo, kao i u Engleskoj preživljavaju od novca koji se sliva sa vrhova piramide...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke