"Delije" i "Grobari" ih se često sete, a kako je Pavkovu i Stojkoviću u Saudijskoj Arabiji?

Autor: Lazar Nikolić
utorak 01.11.2022.
17:45
Izvor: Sportske.net

Ne baš sjajno.

Starsport
Starsport

Povezane vesti

Bivši trener Partizana Vuk Rašović na klupi je Al Fejhe, a na terenu kluba iz Saudijske Arabije nekadašnji fudbaleri "večitih" golman Vladimir Stojković i napadač Milan Pavkov.

Al-Fejha je prvoligaš u Saudijskoj Arabiji, ali će se po svemu sudeći grčevito boriti za taj status ove sezone. Ekipa za koju nastupaju Stojković i Pavkov posle osam odigranih utakmica u šampiona nalazi se na pretposlednjem 15. mestu, bez pobede i sa samo dva osvojena boda, uz gol razliku 4:16.

Bivši golman Partizana i naše reprezentacije nije branio na samo jednom meču, a na svakoj utakmici vadio je loptu iz mreže.

Sa druge strane, njegov kolega iz ekipe Milan Pavkov, zadužen za golove, još uvek nije postigao niti jedan otkako je letos stigao u Al Fejhu iz Crvene zvezde. Visoki centarfor bio je na terenu na svakoj utakmici, ali je ove sezone ostao na šest golova koliko je postigao u "crveno-belom" dresu.

Al-Fejha je u seriji od četiri poraza, Rašoviću se "drma" klupa, a iskusnom strategu ostaje da se nada da će njegovi Srbi proraditi i sačuvati mu posao.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke