Dembeleov problem zavisnost, ide na odvikavanje?

Autor: Vladimir Stojanović
petak 16.11.2018.
10:11
Izvor: Sportske.net

Bez kontrole, prepušten sam sebi, "navukao" se, uz "pomoć" prijatelja. Uhvaćen u laži, Barselona razgovarala sa agentom, šta je rešenje?

EPA-EFE/ALEJANDRO GARCIA
EPA-EFE/ALEJANDRO GARCIA

Povezane vesti

Problemi sa Osmanom Dembeleom se nastavljaju.

Naime, poslednje zakašnjenje na trening je izazvano činjenicom da nije navio sat, pošto je celu noć igrao igrice sa prijateljima.

Nije se probudio, na kraju ga je nekako razbudio jedan od Barsinih direktora koji je došao kući da proveri šta se dešava sa francuskim internacionalcem.

Onda je usledila laž, Dembele je, kako piše "AS", rekao da ima stomačnih problema, ali je pregled kasnije u klubu potvrdio da je potpuno zdrav.

Sazvan je sastanak sa njegovim agentom, u Barseloni su besni, ne samo jer je lagao, već jer smatraju da je igrač potpuno bez kontrole. Ima vozača koga mu je dodelio klub, ali on ne može da ga kontroliše, dok je kuvara nutricionistu Dembele otpustio jer mu nije odgovarao.

Zbog toga mu je kuća puna prijatelja iz Francuske, sa kojima igra igrice i kako pišu španski mediji, u Barseloni veruju da je to glavni problem. Prve sezone je izlazio, sada to ne čini, ali je razvio opsesiju, pa čak u klubu razmišljaju da pošalju psihologa i da Dembele krene na neku vrstu odvikavanja od zavisnosti.

Jasno je da buljenje u ekran tokom čitavog dana itekako utiče na koncentraciju, sve studije su pokazale da takvi ljudi imaju problema da komuniciraju i da sarađuju sa kolegama, za investiciju od 140 miliona evra, zaista je teško verovati da će Barselona nešto prepustiti slučaju, moraju da reaguju.

U suprotnom, Dembele bi mogao da bude prodat, cena je 100 miliona evra, javio se Liverpul, ali pitanje je i kako će oni reagovati na ovakve stvari.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tata Messi
Friday, 16.11.2018
16:36

Treba angazovati psihologa da radi sa njim jer je ogroman potencijal

avatar
Tata Messi
Friday, 16.11.2018
16:36

Treba angazovati psihologa da svakodnevno radi sa njim jer je ogroman potencijal

avatar
INTERnacionalist
Friday, 16.11.2018
16:31

..Ljajića i Jovetića je Sony unistio

avatar
Stefoon
Friday, 16.11.2018
14:05

Prodaju ga za 100 ako nekog zeznu, dodaju jos 100 i dovedu Mbapea!

avatar
Mangus
Friday, 16.11.2018
11:35

Decko ima sve kvalitete da bude ozbiljan igrac, ali glava je potpuno odustna. Verujem da je tesko izboriti se sa time koliko si placen, svi te prate, hoce da se slikaju, imas brdo love... Nisu svi sposobni da se izbore s tim. Ako bi uspeo, bio bi na nivou Mbapea, lagano.

avatar
Mirjevac
Sunday, 18.11.2018
00:09

Bas tako, decko ima kvalitet ali slava novac su ga udarili u glavu a on je premlad da sve to prevari i eto sta radi! Ali eno njega sinoc on odigra za reprezentaciju francuske, znaci da nije bas u nekoj velikoj opasnosti, samo bi trebao neki psiholog da ga malo ohrabri i da mu propere mozak i eto njega i bice bolji i od Mbapea!

avatar
Mangus
Monday, 19.11.2018
01:15

Kad imas kvalitet koji on ima, igraces dokle god te neko ne stavi na marginu. On trenutno igra u Barsi, i nije uopste los. Ali to je kada oce. Kada nece...

avatar
Blackmamba24
Friday, 16.11.2018
11:14

Klasican klinac