Demokratija caruje u Realu, Kros otkrio detalj za oduševljenje

Autor: Aleksandar Golubović
četvrtak 05.05.2022.
16:30
Izvor: Sportske.net

Svi su dali doprinos pobedi.

EPA-EFE/JUANJO MARTIN
EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Povezane vesti

Nemački fudbaler Toni Kros odigrao je veliku ulogu u sinoćnoj pobedi Real Madrida nad Mančester sitijem i plasmanu u finale Lige šampiona pošto je lično uticao na odluku trenera Karla Anćelotija u ključnim trenucima utakmice.

Kraljevski klub je bio u nokdaunu, ali je pet minuta pre primljenog gola Anćeloti poslao u igru Rodriga umesto Krosa i to se isplatilo u poslednjim trenucima utakmice.

Koliko je bio značajan za pojedine odluke Anćelotija, Kros je otkrio posle utakmice.

"Anćeloti je imao nekoliko dilema koga od rezervnih igrača da ubaci na teren, a koga da ostavi na klupi. Mi igrači smo gledali utakmice i imamo mogućnost da razmenjujemo ideje. To dobro opisuje Anćelotija i pokazuje zašto stvari u klubu idu odlično. To je izvanredno! Na kraju on odlučuje, ali uvek ga interesuje naše mišljenje", rekao je Kros.

Veliki značaj Realovoj igri, osim dvostrukog strelca Rodriga, ide na dušu i Eduarda Kamavinge, Marka Asensija, dok su "krvnički" deo posla uradili i manje primetni Dani Sebaljos, Žezus Valjeho i Lukas Vaskez.

Naposletku, Kros je rekao da je teško objasniti činjenicu kako se Real već tri puta veličanstveno vraća u nokaut fazi Lige šampiona ove sezone.

"To je vera, ovaj stadion u kombinaciji sa magijom", zaključio je Kros čiji će Real 28. maja u Parizu igrati za 14. trofej Lige šampiona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke