Nezadovoljan minutažom - Depaj napušta Barsu u januaru?

Autor: Nemanja Veljković
sreda 21.09.2022.
23:00
Izvor: Sportske.net

Holanđanin stavljen u drugi plan.

EPA-EFE/JOE BUGLEWICZ
EPA-EFE/JOE BUGLEWICZ

Povezane vesti

Barselona ove sezone u ofanzivnom delu tima ima vrhunske igrače na čelu sa Robertom Levandovskim i sve više podseća na onu Barsu koja je ne tako davno bila strah i trepet. Osim poljskog fudbalera, glavnu napadačku snagu Ćavijeve mašinerije čine još i Osman Dembele i Rafinja.

Njihove zamene su Feran Tores, Ansu Fati i Memfis Depaj. Sva trojica igraju za svoje reprezentacije, od čega su dvojica kjlučni igrači u nacionalnim timovima Španije i Holandije.

Međutim, nisu svi igrači zadovoljni svojim ulogama u timu Barse ove sezone. Jedan od njih je Memfis Depaj koji je izjavio da minuti koje dobija nisu dovoljni.

Sportski novinar Fabricio Romano izjavio je da bi iz tog razloga holandski fudbaler mogao da napusti klub sa ''Nou Kampa'' već u januarskom prelaznom roku.

''Dakle, šta je sledeće? Mislim da je situacija oko Depaja i dalje otvorena u mesecima koji dolaze. On je pravi profesionalac i zbog toga mu Ćavi daje šansu, a što se januara tiče sve zavisi od toga kakvu ponudu Memfis bude dobio. Mislim da će se sve znati pre Svetskog prvenstva'', kazao je Romano.

Mediji navode da je holandski reprezentativac na radaru Čelsija, koji je zajedno sa Juventusom bio veoma zainteresovan da ga dovede ovog leta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke