Depaj se vraća na ostrvo, drugi pokušaj! Vodi i saigrača?

Autor: Boris Jovanović
sreda 06.07.2022.
09:48
Izvor: Sportske.net

Hoće li ovoga puta biti bolje sreće?

screenshot - Youtube.com
screenshot - Youtube.com

Povezane vesti

Memfis Depaj je na izlazni vratima Barselone, odlaskom zemljaka Kumana postalo je jasno da kapiten Holandije nije u prvom planu, a ako Dembele odluči da ostane, njegova minutaža će biti veoma mala.

Nije ni čudo što traži izlaz, a i Barsa nema ništa protiv, želi da ga proda. Depaj je razgovarao o povratku u Francusku, gde je igrao za Lion. Njegovi agenti su se sastali sa Olimpikom, ali kako se priča nije nađen zajednički jezik. 

Okrenuo se Totenhemu, Konte ga želi, Paratići je već pričao sa Barselonom, on bi u paketu uzeo Lenglea i Depaja na pozajmicu sa otkupom. Pitanje je koliko to odgovara Kataloncima, ali oni nemaju ideju šta će sa Francuzom posle dolaska Kristensena, što se Depaja tiče, on ima ugovor još samo jednu sezonu, hteli bi za njega da uzmu 20 miliona evra.

Sam igrač se nije proslavio u Junajtedu gde je takođe stigao kod holandskog trenera Van Gala, a Žoze Murinjo ga je ekspedovao u Lion gde je oživeo karijeru. 

Totenhem se pojačava, možda nije loše da razmislite o ponudi AdmiralBeta da će Konteova ekipa biti u top 4, ali i ispred najvećeg rivala Arsenala.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke