Derbi Azurne obale bez pobednika, Guiri promašio penal, pa pocepao dres!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 19.09.2021.
15:05
Izvor: Sportske.net

Mogli su i jedni i drugi do pobede u finišu, na kraju podela bodova.

EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER
EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Povezane vesti

Veoma zanimljivu utakmicu odigrali su danas ekipe Nice i Monaka u šestom kolu francuske Lige 1. Šteta što je meč odigran bez publike, a završen je rezuultatom 2:2.

Prvo poluvreme dobili su ''Kneževi'' zahvaljujući golo Golovina u 39. minutu meča, na asistenciju Martinsa, a drugo poluvreme proteklo je u znaku domaćeg tima.

Na izjednačenje se čekalo do 52. minuta utakmice kada je Guiri asistirao, a Delor pogodio za 1:1 na semaforu. Dvadeset minuta kasnije, Nica je uspela da preokrene rezultat kada je Budaui savladao Nibela - 2:1.

Ovo vođstvo domaći su zadržali svega četiri minuta, pošto su gosti potom iznudili jedanaesterac, a realizovao ga je Ben Jeder za 2:2.

Do kraja su i jedni i drugi propustili velike prilike za pobedu, a pogotovo se to odnosi na ekipu Nice. Naime, u 80. minutu Badiašil je igrao rukom u svom kaznenom prostoru, a posle VAR analize sudija je pokazao na belu tačku. Guiri je preuzeo odgovornost, imao je idealnu priliku da nici donese pobedu, ali je loše šutirao, lopta je završila pored gola. Koliko je ovaj promašaj razbesneo Guirija dovoljno ilustruje to što je fudbaler Nice pocepao svoj dres.

U 84. minutu odlična kontra Monaka, Boadu je ušao u kazneni prostor, ali golman Nice Benitez odlično interveniše i sprečava preokret.

Boadu je samo dva minuta pre ove prilike dobio priliku da zaigra, baš kao i naš reprezentativac strahinja Pavlović, ali promene rezultata do kraja nije bilo.

Monako posle šest kola ima samo jednu pobedu, ovo mu je drugi remi i ima pet bodova na 15. mestu. Nica je i dalje bez poraza, nalazi se na četvrtom mestu sa deset bodova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke