Derbi dela Kapitale, AdmiralBet pita, Lacio ili Roma, Sergej ili Dibala?

Autor: Boris Jovanović
nedelja 19.03.2023.
09:18
Izvor: Sportske.net

Specijal kao lutkica!

Povezane vesti

Lacio i Romaće igrati danas meč koji je potpuno oslobođen realizma tabele, tačnije, jedan od retkih slučajeva gde više znači pobediti protivnika nego šta će to doneti na tabeli.

Doduše, ove sezone se i jedni i drugi bore za Ligu šampiona pa to daje dodatnu draž rimskom derbiju.

U meč Lacio ulazi sa dva boda prednosti u odnosu na Romu, u boljoj su formi u šampionatu, ali "Vučica" je u četvrtfinalu LE.

No, kako rekosmo ovo je uvek meč za sebe, Sari je od dolaska u Rim dobio dva od tri meča protiv Murinja, u prvom delu šampionata ove sezone "Nebesko-plavi" su slavili sa 1:0, Felipe Anderson je bio strelac. Sada Lacijali gledaju ka Sergeju, "Narednik" pokušava da se vrati u formu, on je protiv Rome propustio meč zbog suspenzije jesenas, dao je četiri gola u prvenstvu, imao osam asistencija. Protiv Rome je dobio 5 mečeva, izgubio 6 uz tri remija, dao je tri gola u gradskim derbijima i imao tri asistencije.

Na drugoj strani biće Dibala, od Murinjovih igrača ima najviše iskustva, naravno igrajući za Juve protiv Lacija. "La Hoja" je ove sezone po dolasku u Rim, dao 9 golova i imao 7 asistencija. Igrajući za Juventus protiv Lacija u dvadesetak mečeva dao je 11 golova, dobio polovinu mečeva sa "L'Akvilama".

U svakom slučaju čeka nas sjajna zabava od 18 časova, začinite je SPECIJALOM, nama se na AdmiralBet najviše dopada opklada 1&GG uz pogodak Sergeja, kvota je 20, ili da oba tima dobijaju po crveni karton, kvota je 30, nije nemoguće, u derbiju se lako gubi glava.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak