Derbi Italije - Čalhanogluova "bomba" i Džekova realizacija, VAR spasio Juve!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 24.10.2021.
22:44
Izvor: Sportske.net

Juventus je bio u naletu, na kraju uz mnogo sreće do boda.

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti


U duelu dve ekipe koje su najviše puta bile šampioni Italije i koje su jedine u poslednjih deset godina osvojile titulu prvaka, Inter je vodio skoro čitav meč da bi doživeo šok na kraju - 1:1. 

Neroazuri su vodili protiv Juventusa sa 1:0 u utakmici koja je bila prava šahovska partija, da bi na kraju gosti stigli do izjednačenja zahvaljujući VAR tehnologiji nakon čije intervencije je pokazano na belu tačku.

Igrao se 17. minut kada smo videli jedini gol na ovoj utakmici, tada je Čalhanoglu dobio loptu, opalio sa preko 25 metara i pogodio, ali stativu. Ipak, lopta se odbila do Džeka koji nije imao težak zadatak

Edin Džeko je bio odličan danas i ako izuzmemo ovaj gol koji je postigao, dominirao je u skoku, a i pored toga je dobijao duele sa svojim čuvarima i to često. 

Bez mnogo dešavanja do finiša meča kada smo videli povratak Juventusa, Sandro je pao i to van šesnaesterca, Damfris ga je zakačio po nozi, a VAR tehnologija je pokazala da je kontakt u vazduhu zapravo bio na samoj ivici kaznenog prostora. Mariani je pokazao na belu tačku, a siguran izvođač bio je Paulo Dibala, Handanović nije mogao ništa ovoga puta. 

Simone Inzagi je dobio crveni karton nakon što je sudija pokazao na belu tačku. 

Juventus je praktično bez prave šanse stigao do gola, samim tim i do boda.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke