Derbi Madonine u četvrtfinalu, ali je sve u senci zbog Donarume! Slavila i Fiorentina...

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 13.12.2017.
22:33
Izvor: Sportske.net

Pobede Milana i Fiorentine u okviru italijanskog kupa.

Beta/Giorgio Benvenuti/ANSA via AP
Beta/Giorgio Benvenuti/ANSA via AP

Povezane vesti

Fiorentina je danas savladala Sampdoriju sa 3:2 u jednom veoma interesantnom meču u okviru Kupa Italije, pa se ekipa iz Firence plasirala u četvrtinu finala.

Babakar je doveo domaće u prednost, Bareto je izjednačio, da bi Vereto uspeo da dovede ponovo Fiorentinu u prednost u 59. minutu. Ramirez iz penala je izjednačio, da bi Vereto nakon dosuđenog penala u 90. minutu uspeo da odvede Fiorentinu u narednu fazu.

U drugom meču Milan je bez velikih problema uspeo da slavi protiv Verone, igrali su izabranici Đenara Gatuza odlično, ali je sve prošlo u senci onoga što se desilo na tribinama. Donaruma je bio na udaru, plakao je, više o tome OVDE.

Milan je slavio sa 3:0, Suso je doveo domaće u prednost u 23. minutu, Romanjoli je uspeo da povisi na 2:0 u 30. minutu, da bi Kutrone sjajnim udarcem glavom stavio tačku na ovu utakmicu.

Milan je bio dosta bolji, bilo je još šansi, ali ne više golova do kraja utakmice.

U narednoj fazi nas čeka veliki derbi, Inter će igrati protiv Milana, dok Fiorentina čeka pobednika meča Lacio-Ćitadela.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
INTERnacionalist
Thursday, 14.12.2017
09:09

..ovaj Kutrone je najbolji napadac Milana,za razliku od npr Silve jači,uporniji,bolji njuh za gol i prava napast za stopere 90 minuta!

avatar
DR DRE
Friday, 15.12.2017
09:15

Zato Silva mnogo vise zna sa loptom. Zajedno su najbolji:-D