Derbi Rima obojen u plavo!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 15.01.2021.
22:41
Izvor:

"Nebesko plavi" pobedili lakše nego što je bilo ko očekivao!

EPA-EFE/ETTORE FERRARI
EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Povezane vesti

Prava novogodišnja forma Lacija. 

Od starta 2021. godine ekipa Simonea Inzagija zna samo za uspehe, vezali su i treći trijumf i to u meču koji im znači daleko više od tri boda. 

U "Derbiju dela kapitale" Lacio je savladao Romu sa ubedljivih 3:0 (2:0). 

Nekako se od starta činilo da je Lacio taj koji će se više pitati na ovom meču, a već u 14. minutu smo videli prvi gol, strelac - Ćiro Imobile, fudbaler koji ne planira da stane sa postizanjem golova, iskoristio je svoju šansu bez velikih problema. 

Samo devet minuta kasnije fantastična lopta Sergeja Milinković-Savića, Lacari je vratio povratnu ka Luisu Albertu koji postiže svoj prvi gol danas.

U nastavku dobra šansa za Sergeja, tada mu je Lopez fantastično odbranio, a onda je i Imobile imao jednu šansu kada je ponovo Lopez intervenisao.


Ipak, nije mogao ništa kada je ponovo na scenu stupio Luis Alberto. Bio je to još jedan udarac sa distance, Alberto je naciljao sam ugao, Lacio je od 67. minuta vodio sa 3:0. 

Nije Roma stigla ni do utešnog gola, Edin Džeko je imao jednu šansu, ali ostalo je veoma ubedljivih 3:0 za tim Simonea Inzagija. 

Standings provided by SofaScore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
cepac
Sunday, 17.01.2021
11:07

Fonseka nije pravi trener za Romu, ako voli klub treba sam da ode. Dovesti Alegrija, golmana i rezultati ce doci...

avatar
Consigliere 1927
Friday, 15.01.2021
23:03

Svaka malo jaca utakmica mi dobijemo po 3 komada... Atalanta, Lacio, Milan, Napoli, izvukli smo se protiv Juvea i Intera tu smo samo dva dobili, a o realizaciji da ne pricam. Bice bolje, forza Roma!