Dešan ne zna šta da čini sa Pogbom

Autor: Filip Rodic
utorak 10.10.2023.
20:00
Izvor: Sportske.net

Selektor se suzdržava od radikalnih odluka.

FC Juventus
FC Juventus

Povezane vesti

Selektor Francuske Didije Dešan izjavio je da još uvek neće zauzeti konkretan stav prema Polu Pogbi, nakon suspenzije fudbalera zbog dopinga.

"Žao mi je Pogbe, dogodilo mu se dosta toga. Nalazi se u komplikovanoj situaciji. Moraće da se brani, to je deo duge procedure. Sve je počelo doping testom. Ne znam šta će da bude sa njim, ali je tužno ovo što se dešava", rekao je Dešan.

Pogbi preti četvorogodišnja suspenzija, zbog pozitivnih rezultata antidoping testa na testosterom. Francuski fudbaler je testiran posle utakmice Juventusa i Udinezea u Seriji A, 20. avgusta, koju čak nije ni igrao. Tada je bio pozitivan na testosteron, hormon za povećanje izdržljivosti, pa potom na još jednom testiranju.

"Neću da zauzimam kategoričan ili radikalan stav. Ne znam kako će da izgleda njegova budućnost, ali je očigledno da je potrebno vreme. Prošlo je dosta vremena od kada je Pogba sa nama. Ne znam šta će da se dogodi, ali se nadam da ću da pronađem njegov osmeh, njegovu smirenost i njegovu igru", istakao je Dešan.

Pogba je za reprezentaciju Francuske odigrao 91 meč i postigao je 11 golova. Sa "trikolorima" je osvojio Svetsko prvenstvo 2018. i Ligu nacija 2021.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke